3 Mayıs 2016 Salı

BUGÜN GÜNLERDEN KÜÇÜK KARA BALIK, AYLARDAN MAYIS

 
 
Nisan ayının sonsuza kadar süreceğini düşünürken, bugün Mayıs'ın üçü olması çok ilginç! Gecikmiş bahar yağmurlarına bakılırsa, ayarı bozulan bir tek ben değilim. Börtü böcek de afalladı sanki. Mesela bu bahar evimi böcek basmadı! Hu hu neredesiniz? Bak gidiyorum:)
 
Dün taşınmayla ilgili önemli bir hamle daha yapıp, önce birkaç eşya bıraktık yeni eve ve sonra da değerli bir dostumla güzel bir öğle yemeği, kahve keyfi yaptım. Neden böyle şeylere daha çok vakit ayırmadığımı yine anlayamadım! Kabahatli ben değil de oymuş gibi "yahu niye ihtiyaç anında görüşüyoruz, daha çok buluşsak ya" dedim ama biliyorum ki bu şehir sadece bir miktar izin veriyor.
Sonra beklenmedik bir telefon geldi! Ne yalan söyleyeyim, azıcık heyecanlandım. Güzel bir oyuna davet edildiğimi hissettim. Baharla gelen oyunlar ve yeni insanlar tıpkı ağaçlardaki pırıl pırıl yeşil yapraklar gibi; umut veriyor.
 
Bu ay olabildiğince organik pazara gitmek istiyorum. Asıl oyunlar orada olacak. Duyduğuma göre çocuklarla ilgili atölyelere epeyce zaman ayrılmış. Eminim çok güzeldir. Gidip, etrafta dolanıp, gözleme yiyeceğim. Pazar, bana Victor kokuyor... Derin derin içime çekeceğim dostumun kokusunu... Etraftaki varlığını hissedeceğim...
 
Ben ölsem, arkadaşlarıma neresi ya da ne Elvan kokardı acaba? Deniz? Kahve?
 
Biraz sonra okula gitmek üzere hazırlanacağım. Güzel yaratıklarla geçirilecek harika bir sabah var önümde, doya doya tadını çıkartacağım. Belki günlerden Salı olduğundan, kimbilir belki de yağmurdan ama bugün sanki her şey daha parlak ve mis gibi kokuyor:)
 

Hiç yorum yok: