20 Ağustos 2011 Cumartesi

LÜTFEN RABBİM, YAP Bİ GÜZELLİK ŞU ACİZ KULUNA!

Yarabbim,
Şu mübarek zamanlarda anam deniz kenarında cehennem ateşlerine hazırlanırken ( vallahi niyeti sadece D vitamini almak ) ve Prusya Kralı gavurun ülkesinde o bira senin, bu viski benim alemlerde sanata ve coğrafyaya başka yerlerden bakarken ( sırf kültür olsun diye:)), diyorum ki, affet sen onları, hatta affet beni de ve şöyle yap: saksı düşsün kafalarına! Ya ailecek Londra'ya, ya da Bodrum'a yerleşelim. Kalan günlerimizde İstanbul'a tatile gelelim sadece! Okul açayım bir tane, bahçesinde tarım yapalım. Tavuklar alalım. Bergamut reçeli kaynatalım ve kendi fesleğenlerimizle soslar hazırlayalım! Magnum çekilişindeki sandal benim olsun ve hatta Kensington'da iki odalı bir dairem. Holland Park yürüyüş mesafesinde olursa sevinirim:)) Bi de bunların kıymetini bilecek ve tadına varacak kadar ömür ver olur mu? Hepsine sahip olduğumda "afedersin iki ay kaldı" falan olmasın!
Ayrıca şimdiye kadar verdiklerin için de minnettarım:)) Yanlış anlaşılmasın lütfen. Sanma ki bunları beğenmiyorum. Ama sıkıldım. Sanki yeni bir hayat lazım bana. Derimi sıyırıp atıp, yeni bir deri giyindiğim, kocaman bir hayat.
Hadi yarabbim yap bi güzellik! Yılanlara, kertenkelelere yapıyorsun da, biz kullarından neden esirgeyesin ki? Ha?!

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

eminim allah da en az benim kadar gülüyor şuanda, komiksin komik

tutsak dedi ki...

İncil de derki; ''isteyin istediğiniz size verilecektir'' Bende diyorum ki araya aracı koymayın (mesela; param olsun da ev alayım, şu olursa bunu yapacağım)direk isteyin bana ev ver ev istiyorum deyin. Neyse bir de fıkra....adamın birisi köy kahvesine her 30 senede bir gelip 30 sene sonra tekrar geleceğini söylermiş. 4. gelişinde ilk seferin torunlarının çocukları duydukları bu efsaneyi köyün imamına sormuşlar. İmam da ''bu gece istişareye yatayım yarın size haber veririm'' der. Gece rüyasında Azrail ile görüşen imam ertesi gün açıklamasını yapar. Bu adam çok seneler önce bir dilekte bulunmuş ve dileği kabul edilmiş.'' Neymiş dileği'' diye sorarlar. Ya rabbi bana piyangodan büyük ikramiye çıkmadan canımı alma demiş ve duası kabul olmuş. ''peki piyangodan büyük ikramiyeyi çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek '' demişler köylüler. İmam ''duası kabul olduktan sonra bir tane bile bilet almamış'' diye yanıtlar

Fortunata dedi ki...

:))) Gülelim tabii yaw, hayat üç günlük değil mi zaten?!

Fortunata dedi ki...

Tutsak, fıkraya bayıldım. Nasihatınıda ciddiye aldım:))

guguk kuşu dedi ki...

dur bee umarım 3 günlük değildir:D

Brajeshwari dedi ki...

Yılanlar ve kertenkelelere güldüm :) alemsin... Amin...