28 Ağustos 2011 Pazar

GENLERİMİ SEVİYORUM!!

KAT KAT GİYİNDİĞİM BİR ELBİSE SANKİ VARLIĞIM. DAVRANIŞLARIM... BÜTÜN BU ELBİSELERİN BENİM SEÇİMİM OLMADIĞINI, BAZILARININ HİÇ TANIMADIĞIM ANNEANNEMDEN, BAZILARININ İSE BÜYÜK DEDEMDEN GELDİĞİNİ ARTIK BİLİYORUM. YÜZÜMDE YAKALADIĞIM BİR BAKIŞ, ELİMİ SAÇIMDA GEZDİRDİĞİM HAL VE HATTA YATTIĞIMDA BEDENİMİN ALDIĞI POZİSYON BİLE BENİM SEÇİMİM OLMAYABİLİR. BU YÜZDEN SIK SIK BAKIYORUM ÜSTÜME BAŞIMA, İÇİME, DIŞIMA. CİĞERLERİNE NEFES ÇEKİP, YAŞATTIĞIM BU BEDENDE KAÇ KADIN VE KAÇ ADAMDAN NE KADAR MİRAS VAR MERAK EDİYORUM. KİMİN GİBİ KIZDIĞIMI, KİMİN GİBİ SEVDİĞİMİ, KİMİN GİBİ AĞLADIĞIMI BİLMEK İSTERDİM..
BİR VE BÜTÜN OLANDAN DÜŞÜNDÜĞÜM KADAR BAĞIMSIZ OLMADIĞIMI, BANA DOĞRUDAN VE DOLAYLI OLARAK ETKİ EDEN TÜM BU TANIŞIKLIKLARIN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLDUĞUMU ARTIK ANLIYORUM... SEÇTİĞİM KİTAP, DİNLENMEK İÇİN TERCİH ETTİĞİM MÜZİK, HEP GİTMEK İSTEDİĞİM KUZEY DENİZİ...
"EVRENLE BİR VE BÜTÜN OLMAK" CÜMLESİ KAFAMDA VE KALBİMDE YERİNİ ARARKEN ÇOK EĞLENİYORUM... O ÇOK DALGA GEÇTİĞİM SPİRİTÜEL TEYZELERE Mİ BENZEYECEĞİM SONUNDA? YA DA BEN DE FAL BAKMAYA BAŞLAR MIYIM? HAYATIN TÜM ANLAMINI, "KAYBOLURUM" DİYE ÖNÜNDEN GEÇMEDİĞİM YOLDA MI BULURUM ACABA? KAÇTIĞIM YER MİDİR VARACAĞIM YER? OOOO ÇOK EĞLENİYORUM BEN BUGÜN!!!
BİR DAHA DÜNYAYA GELDİĞİMDE GENETİK MÜHENDİSLİĞİ OKUSAM MI ACABA? YOK YOK SİRKTE ÇALIŞACAĞIM:)))

2 yorum:

sufi dedi ki...

Bir daha dünyaya gelişinde genetik mühendisi olmak isteyen biri daha var burada.Dedelerden ninelerden ve hatta hatta kabil ve habilden bile izler taşıyan kendime şu son zamanda 10 ünite kan ve 14 ünite tronbosit katılmasıyla tüm alışkanlıklarımı ters yüz ettiğimin farkındayım.Kanla genlerim değişti bence bunu bir bilip bana anlatacak varmı merak ediyorum?
En basit örneği kabak çekirdeği sevip yerken, ondan nefret edip ayçekirdeyi tercih edişim, meyve hiç yemezken meyve manyağı oluşum gibi...Ben ben miyim? merak ediyorum işte, benim bugünkü düşüncelerime tercümanlık etmişsin teşekkürler ve sevgilerimle.

Fortunata dedi ki...

gerçekten ilginçmiş Sufi, tam da buna benzer şeyleri düşünüyordum. Bilmediğimiz ne çok şey var...Sana her ne oluyorsa, dilerim hızlıca daha iyi hissedersin:) Sevgilerimle...