23 Aralık 2016 Cuma

BU SENE YAPABILIRSIN





Bak simdi, lütfen sakin yanlis anlamayalim birbirimizi, kesinlikle gecmisin hesabini sormuyorum. Verdin vermedin derdinde de degilim. Hepimiz hata yapariz. Hem ben nihayetinde bi kulum, en fazla niye vermedin diye sizlanirim. Ama vallahi yapabilirsin, sende onlardan cok var. Biliyorum. Sadece nereye sakladigini bilmiyorum.

Ne olur birini versen? Hi??

Simdi biraz ayrintiya girelim, detaylari konusalim.  Önce milliyeti belirleyelim. Türk olmasin, bugüne kadar Türk erkeklerinin bir hayrini gormedim. Mumkunse ilk tercihim Iskoc ama dersen ki elimde yok, Fransiz da olur. Tabii bi dil sorunu var ve öyle bi durumda mecburen Ispanyolcaya yol verecegiz. Olur olur sikinti degil. Pek ilerleyemedim zaten.

Fransizda anlastiysak, ki ikinci tercihimin bu yönde olma sebebi cok acik, adini veremeyecegim bir dostum "budur!" dedi. E paylasimda bulunan kiz dünkü bebe diil, tamam diyorsa tamamdir.
Iskoca gelince, elimde degil, renk cekiyor. Kizil seviyorum. En kötü ihtimal kumral lütfen. Koyu tonlara gecmeyelim. Icim kararmasin bu saatten sonra.

Tekrar Fransiza dönersek,  güzel yemek yaparsa hos olur. Dans etmeyi, uzun yürüyüsleri ve denizi sevsin lütfen. Yasi önemli degil. Yine de ölmeden evvel bana gelmis olmasin. Ve mümkünse ben büyütmeyeyim.

Cilli olabilir. Fakat al yanakli olmasin. Eli ayagi güzel olsun. Yanyana durdugumuzda ona topuklu ayakkabilarimi vermek zorunda kalmayayim. Ya da fotograf cektirirken takoz aramayalim!

Gerisi hep bildigin seyler... Karanliktan korkmasin, neseli olsun. Gözyasi bezleri kurumus, kalbi nasirlasmis olmasin. Ailesini sevsin, merhametli olsun. Kedi, köpekten ve cocuktan vebaymis gibi kacmasin. Raki sevsin, kahve sevsin. Paylasmayi bilsin. Caliskan olsun. Hayalleri olsun. Okumayi sevsin. Azicik merakli, ögrenmeye hevesli olsun. Fakat bilgic bilgic icimi baymasin! Sacmalama ve geyik potansiyeli benden yüksek olursa harika olur. 

Bu yil yap bir güzellik Tanrim. Inan gecmisin hesabini sormayacagim. Bak bak, unuttum bile!









1 yorum:

sarya dedi ki...

hadi bakalım inşallah :))