4 Aralık 2016 Pazar

ÜSTÜNDE NE VAR?

 
 
 
 
Şimdi kadın bekar, verilmiş bir sözü falan yok. Elinde eteğinde çocuk da yok. Olsa olsa birkaç bitki, üç beş hayvan. E  malumunuz yirmi birinci yüzyıldayız ve aşk da yok! E şimdi burada bi durmak lazım. Ya kendini eğitim ve öğretime adayacak, örümcek ağları içinde bilim irfan diye sayıklayarak öleceksin, ya da.....
 
Birkaç ay önce:
 
- Kim bu?
- ...
- Hıımm adı da pek hoş. Gözleri güzelmiş.
- Hııı
- Eeee?
- Kedisi var, bak!
- Pek güzel. Eee başka?
- Bi tanımak lazım.
- Tabii tabiii
 
Aradan haftalar geçer. Başrol kadın oyuncu ilmek ilmek işler sohbetleri... Fotoğraflar, cool cümleler... Of of... Arada geyik niyetine konuşuluyor ama çok da prim vermiyoruz... Nihayetinde erkek, havaya sokmaya hiç gerek yok di mi?
 
 
Ve bu sabah, İspanyolca kursuma gitmek için hazırlanırken (Bak Jasmin bak, burası çok manidar:)) telefonuma bir mesaj gelir:
 
Önce bir kikirdeme...
Sonra:
 
- Üzerinde ne var?
- Nerede oturuyorsun?
- .....
- Geliyorum
- Ayhh heyecanlandım
- :)
- Dalga geçiyorsun yaa
- Geliim mi
- Gel
 
Arkadaş ben böyle bir soru sorsam adama,"üzerinde ne var?" desem, yeminle sayar: "içlik, don, çorap, atlet, gömlek..."
Sorduğuma soracağıma pişman, Allahım ben bunu kendime niye yapıyorum diye kafamı duvarlara vururum! Neden? Çünkü ben çok talihliyimdir. Karşı cinste en cinsini bulmakta kendimi tek geçerim!
 
Ama gel gör ki elin kızı, aslında bizim kız:))), sabırla ilmek ilmek işlemiş başrol erkeği. Öyle bir kıvama gelmiş ki adam, kıtalar arası depar atarak gelmiş hanım kızımızın evine! Canım benim ya, bi de kendini biricik sanıyordur...
 
Yahu nasıl güzel, nasıl komik ve bir o kadar müstehcen bir hikaye ama ben anlatamıyorum ki! Ama anlatasım da var. Zira başka hanım kardeşlerimize ders olmalı:)) Şurada topraktan geldik toprağa gideceğiz, hep bir muhafazakar kalıplar, hep bir prens beklemeler. Aplalarım, kızkardeşlerim uyanın uyanın, ortada bırak prensi insan evladı kalmamış.. Hem bir tane var o da size denk geldi diyelim, sende prenseslik hal mi kaldı tatlım? Ayna yok mu sizin antrede? Kime diyorum?
 
Uyanın bacılar. Eğlenmek için geri sayım başladı... on, dokuz, sekiz....Ben başladım saymaya:)))
 
 

Hiç yorum yok: