12 Mart 2016 Cumartesi

ADIOS AMIGOS:)

 
 
 
 
 
İşte beklenen gece! Yıllarca hayalini kurduktan sonra nihayet yarın bu saatlerde gezegenin en çok görmek istediğim noktasına birkaç saatlik mesafede olacağım. Olacağım da bir  halt mı değişecek diye soran olursa, vallahi bilmiyorum. İstiyordum, yapıyorum! Çocukça mı? Evet, kesinlikle çocukça!
 
O zaman yaşasın çocukluk!
 
 
 

Hiç umurumda diil, sonuçta beni heyecanlandırıyor mu? Evet! Gerisi hikaye!
 
 

Basbayağı mutluyum ulen, gidiyorum işte. İyileşmenin, güzelleşmenin ve yeniden yaratabilmenin en vazgeçilmez reçetesi yollara dökülmek zannımca. Aramak. Kendimi bildim bileli hep çok soru sordum, didik didik araştırdım merak ettiklerimi, arayanlardan oldum.
 
Ve tabii ki Mevlamı da böyle buldum, belamı da! 
 
 
 
 
Bu gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum. Sanki dönüp duracağım yatakta. Olsun, nasılsa yarın gece Aurora Borealis (Kutup veya Kuzey Işıkları) sadece azıcık ötemde olacak. Ve Pazartesi günü kim bilir belki de nihayet, bu deli gibi istediğim şeyi görebileceğim. Kaldı ki görmesem bile orada, o hep istediğim gökyüzünün altında durmak çok hoşuma gidecek!
Nihayet orada olduğum için güçlü, mutlu hissedeceğim. Kendim için bir şey yapmanın, bunu başarmanın sevinci olacak içimde.
 
 
 
 
Çok heyecanlıyım!!! Son haftalarda yol için bana destek veren tüm dostlarıma hoşçakal demek istiyorum..
Öncelikle evimi ve derslerimi teslim alan Burhan bey ve Kardelen'e yüz kere teşekkürler... İyi ki varlar..

 

 
Babamın atkısını, Bingül'ün hediyesi bileziğimi, Agi'nin botlarını, Handan'ın Ağrı'da giydiği montunu, "Uğur"lu eldivenleri, annemin kolyesini, Maciej'in hediyesi kazağımı, Victor'dan sitrini, Prusya Kralı'nın kredi kartını ( sağolasın:)) benimle olmasını tercih ettiğim her şeyi yanımda götürüyorum. Bütün bunlara, şansıma teşekkürler! En önemlisi de, bir "kuzey günlüğü" tutmak üzere boş bir defter koydum bavuluma.
 
 
 
Mutluyum. Bazı düşlerimin ayağı kaymış, burnu dümdüz olmuş ve belki de asla gerçekleşmeyecekleri bir zamana ertelenmişken, uzun zamandır beklediğim bir diğer hayalim şimdi, tam da ihtiyacım olan bir zamanda gerçekleşiyor. Bütün kalbimle dilerim ki herkes için, özellikle dostlarım için  hayallerini gerçek kılmak en yakın zamanda mümkün olsun:)
 

Oralarda internet olur ve buraya bir şeyler yazar mıyım bilemem ama döndüğümde, defterden notlar paylaşacağım muhakkak.
Ardımdan el sallayan, heyecanımı paylaşan  herkese kucak dolusu sevgiler...

Hiç yorum yok: