5 Ekim 2016 Çarşamba

SURYA NAMASKAR

 
 
Hızlı değil, seri ve bol hadiseli günlerden geçiyoruz... Yapılacak işler, görüşülecek insanlar, yetişilecek dersler ve bütün bunlar olup biterken öğrenip, içselleştirmek için can attığım bilgiler.. Ve tabii gözümün yaşına bakmadan gelip geçmekte olan canımın içi sonbahar!
 
İşte böyle sevgili günlük. Osman'la mücadele, Çiğdem Hoca ile yoga, Küçük Kara Balıklarla yoga, Fide Okulları'ndaki derslere saatler kalmış olması derken hayat yanı başımızdan süzülüp gidiyor...
 
Biraz hızlı mı ne?
 
Bugün hava çok güzel. Hem öğrenmek, hem yoga için... Pazartesi yaptığımız çalışma yüzünden hala tutuk halde olan kollarımın sızım sızım sızladığı gerçeği dışında fizik bedenimde fazla ilginç bir şey yok. Yoga terletmez ve kas grupları üzerinde ahım şahım bir etkisi yoktur diyenleri derse bekleriz!
 
Bu arada bana sormadan eğitmen eğitimi almayın lütfen, zira tavsiye edebileceğim bir hoca var. Ayrıca, Çocuk Yogası Eğitimi zaten almayın, zira gelecek yıl ben vereceğim inşallah:)
 
Bu sabah güne "surya namaskar" ile başlıyorum... Ancak uyanır uyanmaz katı bir bedenle yapmamanızı tavsiye ederim. Bir saat kadar açılmayı bekleyin ve mümkünse kahvaltıdan önce yapın.
 
 
Şahane Ekim sabahından kucak dolusu sevgiler...
 

Hiç yorum yok: