10 Ağustos 2009 Pazartesi

YALIKAVAK GÜNLÜĞÜ, 10 AĞUSTOS 2009 PAZARTESİ.

İki küçük canavarın sevinç çığlıkları arasında yapılan kısa bir kahvaltıdan sonra bilin bakalım ne oldu? Yola çıktık!

Bugün için hedefimiz Kargı Koyu olarak dün geceden belirlenmişti. Leydi Agi ile içtiğimiz bir şişe beyaz şarabın yardımıyla ( bu gece içtiğimiz kırmızı vallahi daha iyiydi, sanırım Virgilius'un şerefine oldu:)) tüm gücümüzü ve cesaretimizi toplayarak sevimli varlıkları güzel bir plaja götürmeye karar verdik.

Her ne kadar arabada mızıldansalar da, daha kumsala ayak bastığımız anda suratlarına memnun bir ifade yayılıverdi. Tabii benim de! Buradaki en muhteşem hadise de şudur, ben kumda oynamaya bayılırım. Takdir edersiniz ki koskocaman bir kadın olarak kova küreği kapıp sahile inmem ve insanların yürüyüş yollarına kuleler inşa etmem azıcık abes kaçıyor bu saatten sonra.

Her neyse, iki yıl aradan sonra prensesleri bahane ederek kumdan köfteler, fırınlar ve nihayetinde kuleler inşa etmek acayip hoşuma gitti. Beşinci sınıf derimi bilip de aranızdan endişe edenlere hemen söyleyeyim - blogu annem de okuyor da bazen:))- Pamuk Prenses'in getirdiği kremleri boca ettiğim için kızarmadım bile! Ama saçımın rengi iyice acayipleşti, sonunda kızılşın oldum!

Sadece kum muydu günü güzelleştiren derseniz, yooooo. İnanılmaz güzeldi su. Manyak gibi yüzdük. Kızlar o kadar eğlendiler ki, görmeliydiniz. Leyla ile "hoppala cubbala" oynadık. Bu nedir sorusuna cevabım yok! Görmek lazımdı. Eda Liza ise inanılmaz cesur davranarak kıyıdan metrelerce uzaklaşmayı başardı. Yarışmalarda ise hep berabere kaldık:))

Kargı Koyu Yeşilyurtlular Sitesi'ne ait sevimli mekanı çocuklu ve çocuksuz herkese tavsiye ederiz. İyi müzik, temiz ve ucuz yiyecek de cabası. Unutmadan kahveleri gerçekten başarılı. Bodrum'da kahve sıkı bir problemdir ve ben bunu ciddi bir kahve sever olarak söylüyorum.

Bütün bu plaj maceralarından sonra Leydi Agi ve Eda Liza markete gittiler. Leyla ve ben de biraz uyuduk. Sonra dans ettik ve en sonunda pencerede anneyi beklemeye başladık. Güne ait kare de o dakikalardandır. Leyla anneyi bekliyordu beklemesine de acaba ben hala ne bekliyordum??

Şimdi, dalga sesleri eşliğinde kadehimde kalan son yudumu da içerken herkese iyi geceler diliyorum. Çok uykum geldi:))


Hiç yorum yok: