7 Ağustos 2009 Cuma

AŞK


"Sevgilim comandante,


seni her an aynı şiddette sevseydim ya delirir ya ölürdüm. "


JoA




Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Sadece otuzunu devirmiş, yerçekimine ve zamanın akışına teslim olmuş kadınların gizli diliyle, anlaşamama ve aynı dili konuşamama lanetine meydan okuyarak yazışıyoruz. Hatta yazışmıyor; ortaya kelimeler yuvarlayıp, çocuklar gibi anda olmanın samimiyetine inanıyoruz.


Yukarıdaki cümle o kadınlardan birine ait. Elbette sevgilisine yazmış. Detayda ne yaşadıklarını bilemem, bilemeyiz. Zaten iş tanımımıza da girmez ama besbelli samimiler. Kendine samimi bir kadınla, kendine samimi bir adamın aşkını daha güzel anlatacak bir cümle nicedir duyamadığım için çaldım işte. Bütün hırsızlar gibi iyi niyetliyim. İhtiyacım olmasa çalmazdım. Ve bu bloga uğrayan pek çok dostumun da ihtiyacı olduğunu bilmeseydim, sadece kendime saklardım.


Aşk var arkadaşlar. Paniğe gerek yok. Yeter ki kimi sevdiğimize emin olalım. Hayali kahramanları, yarım kalmış ve tadı çoktaaan kaçmış adamları bırakıp, evrene doğru mesajı yollayalım. Net olalım. Taktı kadın mesaja falan da demeyin, bu iş inanmaktan geçiyor. Siz inanmaz ve ağız burun bükerek dolaşırsanız etrafta, adamlar ne yapsın?! Burada sözüm kendime:)) Bir gün suratım yamuk kalacak ya, neyse:)))


Şimdi, bu akşam itibariye, on gün boyunca size Yalıkavak'dan halet-i ruhiyatıma göre yazacağım. Artık Allah ne verdiyse.


3 yorum:

Gadno Kopele dedi ki...

beklemedeyiz :-)

JoA dedi ki...

sanırım gerçekten de biz buyuz, hatırlatmak zorunda mıydın fortunata :-P

okuyunca bir tuhaf oldum yahu. ama küçük bir not düşeyim: comandante geldiğinde ben inanmaktan vazgeçmiştim. ama genel anlamda dünyevi mucizelere olan inancımı koruyordum. belki oradan kurtarmışımdır.

sevgili fortunata, her şey en doğru zamanda oluyor da biz bilemiyoruz galiba.

Fortunata dedi ki...

Aganti Aga, hoşgeldin:)

Sevgili JoA,
"insanlar benden inanmayı almışlar..." ya da buna benzer bir cümleydi Kürk Mantolu Madonna'da okuduğum. Ciğerime işlemişti... Sanırım benim acil olarak inanç tazelemem ve yeniden iyi günlere inanmak gerekiyordu.

Burada tam olarak yaptığım da bu: İnanç tazeliyorum.
Ve inan her hücremi mucizelere açmak dışında bir isteğim de yok:)

Sen ve sevgilin Comandante de benim inancımı ayakta tutanlardansınız. Kucak dolusu rüzgar yolluyorum sana Yalıkavak'dan....