13 Ocak 2022 Perşembe

RETRO ASLlNDA METRO

Erkekler neden genç kadinlari tercih eder desem, hemen et meselesine veya cinsel yetersizlik korkularina baglarsiniz. Oysa keşke bununla sınırlı olsa.. Daha trajik şeyler var. Dur bak, anlatayım

Gençken, insan başına gelen herşeyi sadece kendisinin yaşadığını zannediyor. Dillendirmek, anlatmak nedense zor geliyor... Bu yüzden ozellikle karşı cinsle yaşanan deneyimler genellikle birer travma olarak orada, halinin altında kalıyor. Anlatilsa sinek kadar kıymetli olmayacak mevzular zamanla serpilip büyüyor ve sağlıklı tercihlere çelme takacak kıvama geliyorlar. Oysa ilerleyen yillarda yapılan sohbetler gösteriyor ki, hemen hemen her kadın en az bir defa yakinlari tarafından taciz ediliyor ve utancından sakliyor! Ben mi sebep oldum acaba, yoksa yeşil ışık mi yaktım bilmeden gibi sorularda içini kemirip duruyor.. Ve neredeyse herkesin yasanmis veya yasanmamis bir evli adam/eski sevgili hikayesi var. O eski püskü şey mutlaka bir kayıp yaratıyor. Miktarı ve cinsi de dişinin yaşına, zekasına, deneyimine,geçmiş travmalarina göre degisken!

Erkeklerin bilmediği ve cuvalladigi bir yer var ama😂🤣 Yeterince zeki olan erkek kırk yaşını aşmış bir kadında bu topa girmiyor. Zira kadının da o sure zarfinda armut toplamadigi aşikar. İlla şansını deneyecekse en ideali 25-35 yaş aralığı. Nereden biliyorum derseniz, elbette başıma geldi. 

Karisiyla mutlu olmayan, ama çocuğu için vefa gösteren ve bizi çok seven erkekler üzerine yıllarca ne yazdım be! 🤣😂 Saçlarım beyazladi biricik aşk masalimin ucuz bir replik olduğunu anlayana kadar! 

Şahsen ben vaktiyle  afiyetle yedim bu numarayı. Yıllarca da utancımdan sakladim. Sanki ayıbı olan  benmişim, yalan söyleyen, evli olan öteki değilmiş gibi yerin dibine girdim. Adamın hikayesini "bu bir klasiktir" diye anlatan, beni uyaranlara da, ki bir iki kişi idi,bozuldum. Meğer ne yerinde bir ikazmis. Kaz kafam!

Aynı şeyi yaşayan yüzlerce kadın olduğunu kirkimi aşınca ve  kadın sohbetlerinde yasadigimi anlatabilmeye baslayinca gördüm!!!! Kelimesi kelimesine aynıydı hepimizin biricik hikayesi. Sanki aynı sınava girmiştik ve aynı notu almıştık. Adamlar dilenen çingeneler gibi ezberciydi! Ya bari hatırım için yaratıcısı olsaydin diyesi geliyor insanin! Hiç değilse o aşamada özel hissetseydim! Ama yok...

Bak bak listeye gel:

Çok mutsuzum,

Anlaşamıyoruz ama kızımız/oğlumuz var,

Bende ailem dağılmış büyüdüm, çocuğuma yapamam,

Karımla sevismiyoruz,

Sana ev açayım ve/veya tatile gidelim,

Yakinda bosanacagiz,

Sen olmadan da bitecek bu evlilik,

Karım ve/veya ben kanser olduk...

Daha neler neler.... Teması değişmeyen ucuz, klişe hikayeler! Bir filmde görsen çüş dersin ama kendi hayatinda pek kalbine dokunuyor insanın.

Dün aynısı arkadaşımızın başına geldi. Hafta sonlarına renk arayan abi, muhtemelen pahalı bir fahise için bütçesi yok, bizim kızı arıyor. Dikkatinizi çekerim, aradan yirmi yıl geçmiş.  Ozurler, pişmanlıklar, manipulasyonlar, teklifler .. Ve evde bir kadın ve bir kız çocuğu!

Elbette kağıt üzerinde bir evlilik. Anla yahu, ahde vefa🤣😂

Vay arkadaş. Biz sana o kızı yedirir miyiz? Layigi senin gibi bir pislik mi? Elbette değil. Sana aramizda ne diyoruz kalitesiz yaratık biliyor musun? Retro ile gelen metro ile gider.Cunku ederin bu😂🤣 Kendine başka bı kapı bul caniko. 😘














Hiç yorum yok: