12 Ocak 2022 Çarşamba

KAHVE

Uzun zamandır yatakta kahve icmemistim. Ev sıcak olmasına rağmen, bu sabah bardağımi alıp yatağa dönmek istedim. Gerci er geç kalkip okula gideceğim, o ayri. İnsan biraz kimildamali di mi?

Haftasonu Trakya planımız var. Kışın da görelim bakalım oraları. İki gün dayanabilecek miyiz acaba? Kısmet!

Dün kızlarla plansız bir buluşma oldu. İyi geldi. Sabah kahvesi gibiydi. Çiçekler, allıklar, kahve ve su. Tabii bolca halden anlama. En güzeli halden anlama.

Gündelik işlerden cabucak yorulur olduk hepimiz. Uykumuz bozuldu. Endişe ataklarımız arttı. Altı ay sonra ne iş yapiyor ve nerede yaşıyor olacağız belli değil.... Annem bile sordu dün, "nereye tasinacaksin? Eşyaların ne olacak?" 

Bilmem! Gerekirse sadece kedim ve kıyafetlerimle bı yere😂🤣

Gevşeklik değil bu. Vallahi billahi değil. Beni bilen bilir, keşke gevşek olsam. İşin aslı şu ki, bilmiyorum, sahiden bilemiyorum.

Tek bildiğim duama, dileğime, kalbimden geçene dikkat ediyorum. Mesela yatağa kahve getiren sevgili dinlemiyorum artik! Çünkü son sevgilim yatağa kahve getiriyordu ama başka da bı numarası yoktu.

Şimdi dilek değişti: yaşamaya niyetli, sevmeye, sevilmeye niyetli, ezberini bozabilecek, beni ezberimden çıkartacak bir ruh istiyorum. 

O bı gelsin, kahve zaten gelir. 

Neyse, hava buzzz, ufak ufak hazırlanıp cikmaliyim. İnsallah azicik kar yağar da günü kahve konyak ile bitiririz. Güzel birgün olsun hepimize


Hiç yorum yok: