14 Ocak 2022 Cuma

DEĞİSKENLİK SİZİ DE YORUYOR MU?

Beni çok yoruyor. Gittikçe daha çok rutinime kıymet verir oldum. Zaten içimde hep Yunanistan'a tatile gitmeyi seven bir Alman yaşamistir😂🤣 Duzenimi bozarken bile planlı olmayı isterim.

Öyle anı yaşayan, vur ... rahvan gitsin diyebilen insanlardan olamadım hiç. Deniyorum hala, inşallah birgün. Umut var di mi?

Bu sabah erken uyandım. Buraya kadar rutin. Kahve ve yazı yazmak da öyle. Dışarı çıkar miyi m bilmiyorum. Malum yarın sabah yolcuyuz. Belki yolculuk için poğaça pişirin. Belki pisirmem. Burhan'in annesi gözleme yapacak nasıl olsa.

Akşama bı tarhana kaynatayim ama hava tam çorba havası. Bı de güzel patatesli omlet! İbrice için kahve, şarap, viski tamam. Biraz peynir, bı de mücver var aklımda. Egemen köfte salata yaparız dedi. Ne zamandır bir kulübe önünde ekmek arası köfte veya sucukla şarap içmek istiyordum. Bence hepimize iyi gelecek☺️

Şehirden çıkmak genelde bana iyi geliyor. İnsan kimildadiginda tazeleniyor. O derinden bağlandığımiz rutin bizim olsun ama bizi ele gecirmesin istiyoruz. En azından ben sanki boyle istiyorum. 

Gezegen retrolarini anlatıyor astrologlar. Uykuda kalanları uyandırmak adına. Bugün Cuma, dilerim uyanmaya olan niyetimiz goklerde duyulsun. 

Sanırım en derin değişiklik arzum bu. Yoksa mekanlar, insanlar hep bahane.... Ben uyanmali, ben degismeliyim. İçsel nesemi çabucak, gu nluk sevimsizliklere teslim etmemeliyim. 

Hayırlı uğurlu bir Cuma, kazasız belasız bir retro ve ugurla gidilecek yol. Dileğim bu, çok amin.


Hiç yorum yok: