22 Ocak 2017 Pazar

SEN, BEN, GERÇEK HAYAT VE RÜYA




 
Sen
 
"Yazayım mı?"
"Ya yine mi, bi dur biriksin:)"
"Yok yazayım, yoksa unutuyorum!"
 
Ben
 
Etrafımda dönen hikayeleri yazdığım doğrudur. Özellikle kız arkadaşlarımın yazıma malzeme olduklarını inkar etmiyorum. Ancak bunda hiç kötü niyet yok. Ben kendi öfkemi, sevgimi, beklentilerimi, beklentisizliğimi ve akla gelen her şeyi de yazıyorum.
Yazmak benim düşünme biçimim. Yazdığımın içinden laf kalabalıklarını ayırıp, o an hissettiğim şeyi bulduğumda, hayatıma dair çok daha makul kararlar veriyorum. Ama bunu blogda yapma sebebim konusunda, yani on yıldır aynı yere yazıyor ve tanıdık tanımadık birileriyle paylaşıyor olmak konusunda, hala kendime dürüst cevaplar vermiş değilim... Belki de artık saklanmaktan yorulmuşluğumun isyanıdır. Ya da çok derin bir sebebi olması gerekmiyor ki, önü ardı seyirci seviyorumdur! Bu da bir tür ruhsal striptiz değil mi?
 
Gerçek Hayat
 
Adam hayatına birini almaktan korkuyormuş.... Ama sevişmekten korkmuyor!
 
Kadın da soruyor, "korkunu anladım da, keşke bana da bir sorsaydın, acaba birinin hayatına girmek istiyor muyum?"
 
Adam soramıyor. Soru sormak bile dehşete kapılmasına bahane! Olası cevaplar eski yaralarına dokunursa diye aklı çıkıyor. Yine de başını kadının dizlerine bırakıyor...Kadının elleri saçlarının arasında...
 
Kadın daha cüretkar. Zamanla ilişkisi dürüst, barışık. "Vaktim az diyor. Seviştiğim adamla eğlenmem neden sorun olsun?"
 
Adam bağ kurmak istemiyor. Bağ kurmakla aşkı kafasında harmanlamış...
 
Kadın ona "bağ kurduğun insanla, aşk yaşadığın insanın aynı kişi olması gerekmediğini anlatıyor. Ama şefkatle söylüyor bütün bunları, ders verir gibi değil...
 
O gece ikisi de istediklerine kavuşuyorlar
Seks, Şefkat ve birlikte gülmenin insanı bulutlara yükselten hafifliği...
 
Nasıl güzel bir hikaye değil mi? Her şey iki çift laf edebildiğinde çözülüyor. Birbirimizin inine girerken bilmiyoruz ki diğeri ne zamandır orada, canı ne kadar acımış? Aç mıdır, tok mudur?
 
Rüya
 
Dün gece elimi bir arı kovanına soktum rüyamda. Arıların içeride olduğunu biliyordum. Beni sokabileceklerini de biliyordum. Aslında bal yemek istediğimden de pek emin değildim. Tatlı hayata inanmıyordum. Öylece, elim arı kovanında beklerken, arılardan biri dile geldi.
Uyandım. Dudaklarımda tatlı bir koku vardı sanki?!
 
 
 
 

Hiç yorum yok: