16 Ocak 2017 Pazartesi

BİRİMİZ HANYA'YA DİĞERİMİZ KONYA'YA BACIM... SELAMETLE!



Gerçekten anlayamıyorum. Bütün istediğim neşeli, keyifli, içinde gülüp coştuğumuz, ürettiğimiz, sevdiğimiz ve sevildiğimiz bir hayat! Tamam, şu dönem için istek listem fazla göz alıcı olabilir, ama ne var ya, olmayacak, olduramayacağımız bir şey peşinde değilim ki?
 
Instagramdan bulmuşlar arkadaşımı. Evli bir çift. Makul birer mesleği, üstüne çocukları olan dışarıdan bakıldığında gayet sempatik bir aile. Gel gör ki, bizim hatunun hikayelerini takip edip, fazla coşup eğlendiği sonucuna varmışlar! Sonuca varıp usul usul oturmuşlar mı derseniz, hayır!
Ona kendileriyle birlikte eğlenmek ister mi diye sormuşlar?!!! Nasıl mı? Basbayağı işte. Tam da anladığınız gibi.
 
Vay arkadaş. Millet daha ne kadar abartabilir derken bir diğer arkadaşımızı müzik dinlemeye gittiği yerde ağır taciz ediyorlar, adama yanaşıp en olmadık şekilde ellemekten bahsediyorum. Ve aynı adam, o gece canını kurtarsa da ertesi gece başka birinin elinde, evinde kalıyor!!!
 
Bunlar sarkacın bir ucu...
 
Gelelim diğer ucuna. Orada da bambaşka bir salak var. Beğendiği adamın eski karısının fotoğrafına bakıp "bu insan çok temiz yüzlü ya, kesin adam aldatmıştır" diyen ve adamı unutup neredeyse kadının boynuna sarılacak bir gerizekalı! Üstelik adamın  dengesizliği cabası; bir adım ileri, beş adım geri. Hep bir ders vermeler, çok bilmeler...
Sonunda bağıracak biri, diyecek ki, "asıl koruman gereken ruhun. Beden bir kabuk ve sen ısrarla kabuğu kolluyorsun. Oysa içindeki derin yaralar öldürecek seni, yediğin içtiğin değil..."
 
O halde şimdi ne yapıyoruz? Hanya'ya gidenler şu tarafa, Konya'ya gidecekler de bu tarafa geçsin lütfen. Ben uyuyacağım inşallah!
 
Hadi kızlar selametle!
 

Hiç yorum yok: