9 Temmuz 2008 Çarşamba

Neli Pasta lazım Aç Ruhlara?


Yaptığın hiç bir şey kendimi değerli hissettirmeyecek. Hissettirmiyor. Keşke olabilseydi. Bu kadar hızlıca kapanmasaydı kapılarım, hapis kalmasaydım "sabit fikir kuleleri'nde"..... Ama uyandım, derin bir uykudan uyanırcasına beni seveni gördüm sonunda.

"Gitmek" kelimesini hücrelerime kazıma diyerek adeta yalvarmıştım ama sen, benim damarlarıma buz gibi bir sessizlik üflüyorsun. Kristalize olmuş kan nehirleri akıyor içimde. Durmadan ağlıyorum. Korkunç bir bulantı var ruhumda. Varlığın içimdeki iklimlere serin rüzgarlar getirdi. Yere yuvarlanamadan rüzgara kapılıyor gözyaşlarım. Üşüttün ruhumu, göçmen kuşlarımı kaçırdın. Al sana bomboş bir bahçe. Mevsimlerden kaçanların yan yana ve yalnız oturdukları renksiz, kırgın ve kurumuş çiçeklerle süslü. Bu bizim bahçemiz. Ben çizdim sen boyadın.

Mutlu yıllar bana! Neli pasta yapacaksın ruhuma?

1 yorum:

pilatescadisi-pilateswitch dedi ki...

Senin doğumgünün müydü yoksa geçen gece birtanem ve ben düşünemedim mi ...hay aklıma bir teneke şy dökeyim.. Nasıl düşünemedim. Meleğim. Doğum günün kutlu olsun.tam olarak hangi gündü?Bu arada ruhuna neli pasta yapacak diye düşünmendense, ruhuma nice pastalar yapacak kimler var desen keşke..MESELA aşk kıvılcımı üzümüyle ,bitmeyen umut şarabında dinlendirilmiş binbir neşe çekirdeği incirinden ,akça krema eşliğinde dizayn edilmiş, bembeyaz bir gelin pastası sana yakışır be tatlım.