20 Temmuz 2008 Pazar

Beş Dakkada Değişir Bütün İşler.


"...Beş dakkada değişir bütün işler.." MFÖ'nün şarkısında diyor ya, vallahi de billahi de doğru. İnanın bana "amanın ne rezildir bu hayat işimi kaybettim, bakınız sevgilim ( sev-gi-lim?) beni nasıl boynuzladı, hayatımın aşkı sonsuza dek Antartika'ya taşındı" derkeeeennnn bir süpürgeli cadı geliyor ve sizi atıveriyor arkasına! Uçmaya başlıyorsunuz beraberce ve şarkı da dilinize yapışıyor: "beş dakkada değişir bütün işler!"

Hayat bu kadar basit aslında, onu evirip çevirip arapsaçına çeviren bizleriz. Kendi adıma bu konuda bir numara olduğumu söyleyebilirim. Mesela aslında sevgili olmadığım bir adamı terketmeye karar verince aniden çok seviyormuşum gibi kendi canımı yakmaya ve mızmızlanmaya bayılırım. Üstelik adam çoktan başka alemlere geçmiş iken. Ya da işten ayrılmak için, gizli gizli heves eder, adamlar artık çalışmasak mı dediğinde aniden üzülürüm. Anladınız mı? E normal anlayamamanız, çünkü ben de anlayamıyorum kendimi:)))

Fakat şunu gördüm, acayip güçlü kaslarım var benim. Gülmeyin ya, elbette kol ve bacak kaslarımı kasdetmiyorum, burada konu olan kalp kaslarım:))) Depresyon benim mayamda yok, ıkındım sıkındım en fazla üç gün moralsiz kalabildim. Etrafımdaki kadınlar, adamlar ve bebekler izin vermediler depresyona girmeme. E bende kırmadım tabii, bu durumda yaşamaya devam.

Şair kadın bana kocaman moraller verip, sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı. Külkedisi zaten tatilde; yaralarına tuzlu su tedavisi uyguluyor güney sahillerinde. Mehmetus kardeşim rakı ısmarlayacak Nevizade'de. Haftaya Cuma idi değil mi Mehmetus??? Muse.... O rakipsiz zaten, bana aldığı portakallı parlatıcıyla uzun süre bekar kalmam imkansız!!
Pilatescadısı ise bana en iyi gelen iki şeyi sundu dün: çikolatalı pasta ve bebekler. Şu an elimde yok ama Mehmet bebeğin fotoğrafını görünce ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Hani oyuncakçılarda satılan zenci bebekler vardır ya, Mehmet onlardan sadece bir ton açık. Gerçek bir bambam. İş makineleri reklamı yapacak olsam bu veledi kesin kullanırdım. İleride epeyce can yakacağı şimdiden garanti. Zaten giderek azalan adam nüfusuna bakarsak yirmi yıl sonra Mehmet için cinayet bile işlenebilir!!! Neyse, ben bol bol öptüm kokladım kendisini, kızlar kusura bakmasın:))

Temmuz'da iki, Ağustos ayında bir adet tatil planım bulunmakta. Eylül için Allah Kerim. Şimdi caddeye çıkıyorum. Muse gelip beni alacak ve Pilatescadısı ile kahve içeceğiz muhtemelen. Bakalım dönüşte neler anlatacağım? Çünküüüü "beş dakkada değişir bütün işler!"

1 yorum:

pilatescadisi-pilateswitch dedi ki...

Bunalım denizlerinde yol almayı beceremeyen ama boğulmayı da beceremeyen, asla da becerememesini dilediğim yelkenli kaptanım... OKYANUSLARDA MUTLULUK RÜZGARI SAÇLARINI OKŞARKEN VE DENİZ TUZLU BUSELERLE SENİ ÖPERKEN BUNALIM İÇ DENİZLERİNDE "İÇDENİZ TUTULMALARI"NI ARAMAYA NE GEREK?BIRAK İÇDENİZLERİ, İSTEYEN BATAKLIKLARDA BOĞULSUN, SEN SINIRSIZ SEVGİLERE DALGALANAN SONSUZ OKYANUSLARDA RÜZGARA ÇEVİR GÖNÜL YELKENLİNİ, VE BIRAK HAYATINI ELLERİNE, BAKALIM NE SÜRPRİZLER HAZIRLAMIŞ SANA KÖPÜKLÜ DALGALARDAN, YAKAMOZLU GECELERDEN, DENİZKIZLARINDAN,DURGUN SAHİLLERDEN,VE DAHA DAHA NELERDEN..SÜPÜRGEME BİN VE GEL İSTEDİĞİN ZAMAN ., İSTEDİĞİN ZAMANDA DAL OKYANUSA BİR YUNUSUN YÜZGECİNE ASILIP..AMA BUNALIM DENİZLERİNE GİTME LÜTFEN