16 Nisan 2010 Cuma

SÜRPRİZ SES: JAHAN BARBUR!


Uzun uzun yazmak ve herkesi kıskandırmak isterdim ama ne vaktim var, ne de böyle bir haz noktam kaldı ne yazık ki. Amma velakin özetlemeden atlayacak kadar da olgunlaşmadım:) Bu güzel günü anlatmam lazım azıcık.


Dün Sarvesi bize inanılmaz bir yoga dersi yaşattı. Ne zamandır bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. Kendisine, ben ve tüm hücrelerim teker teker ve hatta tekrar tekrar teşekkür ederiz. Devamını dileriz:)


Gün yoga dersiyle bitti sananlar yanıldı... Uzun zamandır arayıp da bulamadığım mavi şalıma kavuştum! Meğer hiç olmadık bir mağazada kenara saklanmış beni bekliyormuş! Aldım tabii. Onu orada göremeyen tüm ablalara teşekkür ederim:)


Biraz daha yürüyünce okuldan yani yirmi yıl önceden bir kız arkadaşımla karşılaştım. Pek sevindik bu tesadüfe; öpüşüp, koklaşıp şimdilik vedalaştık. Yakışıklı bir oğlu var, kesin yoga sınıfım alamam lazım:)


Ahiretliğimi aradım, acaba kaçta gelecekti? Dün geceden beri aldığım gizemli maillerin ve telefon mesajlarının bir anlamı olmalıydı. Acaba bana Saadet'i mi getiriyordu? Yoksa yeni sevgilisiyle mi tanıştıracaktı?


Aaa yalnız geldi. Ne Saadet, ne de yeni sevgili yok... Ama keyifler gıcır, faça şahane. Eee ben akşam "düzgün birşey giyeyim mi?" dedim, "yok" dedin. Şimdi böyle ter kokulu, pasaklı bir abla olarak kaldım! Zaten benim kaderim bu, süslenip püslensem bi işe yaramaz, ama özel bir durum olsa ben kesin kot pantalon ve sırt çantasıylayımdır...


Önce güzel bir yemek yedik. Ardından da yürüyüş yaparak eve gideceğiz sanıyorum... Sanıyorum ama yanılıyorum; eve gitmiyoruz; Hayal kahvesi'ne gidiyoruz!


Bu gece Jehan Barbur konseri varmış orada ve ahiretliğim hem onun yeni işini kutlayalım, hem de halka karışalım diye bir sürpriz yapmış! Sürpriz sevmem demiştim di mi? Geri alıyorum, sürprizlere bayılırmışım da haberim yok!


Çok güzel bir gece oldu. Arka masada bir dakika durmaksızın havadan sudan konuşan ve şişedeki, şarap azaldıkça saçmayan genç çift - aslında ne güzel, hala birbirlerine söyleyecek sözleri var.. Ya da tam tersi ne acı, daha çok uzun bir yolları var:)) - , karşımızdaki masada adamı yiyip bitiren geçkin ama taş gibi ve işi bilen abla da dahil olmak üzere hiç bir şey keyfimizi kaçırmadı.


Jehan Babur, çok naif, minicik bir kadın. Şöyle anlatayım, benden iki tane Jehan çıkar! Fakat sesi gerçekten güzel. Sahnede biraz tutuk ve salondan kopuk gibiydi fakat dinleyici o kadar kelekti ki, havaya girememesi bence çok normal. Bugün bir albümünü almak istiyorum. Herkese de tavsiye ederim. Ayrıca kendisiyle tanıştım; son derece güzel bir yüzü ve yumuşacık bir ifadesi olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Yoga derslerine bile davet ettim. Eee genç kadın, yakında evlenir, e evlenen çocuk yapar, çocuk büyür... :)))))


Dün gece için ahiretliğime çoook teşekkür ederim. İnsan sevgilisiz kalınca ölmüyor bu kesin, insanı bitiren tek şey sevgisizlik. Sevgisiz kalmak felç olmak gibi; duygusal felç... Bugün hala yaşıyorsam ve devam ediyoram bunu kesinlikle dostlarıma borçluyum. Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın ve herkesin hayatında bol bol sürpriz olsun! Bol bol Muse, yoga, müzik ve her ne iyi geliyorsa o olsun. Daha uzun yazmak isterdim ama kıskandırmak gibi olmasın Erol Hocam'la yelken antremanım var:)))*


Unutmadan, "uyan" çok güzel bir şarkı....
* Ya burada biz bizeyiz diye rahat rahat yazıyorum. Yabancı biri okuyunca kadına bak yoga, yelken deli gibi zamanı, üstüne de parası var diyecek ama işin aslı öyle değil.. Çok şanslıyımdır sadece, her zaman her yerde en doğru hocayı bulur, yamacına yerleşirim. Eee bu da benim doğal yeteneğim:)

Hiç yorum yok: