15 Şubat 2009 Pazar

İkea Sen Bizim Herşeyimizsin.

Bir sevgililer gününü daha kazasız belasız ve de oldukça manasız bir şekilde atlattıktan sonra gerçek hedeflerimize doğru, motivasyonu arttırıcı bir sabaha uyandık bugün.

Aslında dün de çok eğlendik. Külkedisi'ne en güzelinden kek, Muse ve Burhan'a ise en şahanesinden yemek ve dvd ziyafeti çektim. Tamam tamam dvd seçimi felaketti. Ama ben masumum tamamen Ebru'nun suçu! Yine de çok güldük. "Hayatınızı Nasıl Pişirirsiniz?"* den sonra "Aşk Gurusu" acayip geldi doğrusu:))))

Günü kuzenlerle ve dostlarla yapılan enfes bir kahvaltının ardından, Sophie ve Ajdar'a yeni evleri için eşya arayışlarında destek olmak üzere İkea cümbüşünde geçirdik. Aslında Ebru otoparkın halini görünce "ah ulen çok kalabalıktır!" dediyse de geçmiş olsun, geldik bile!

Arabayı park ettikten sonra kafeinsizlikten çırpınan ve de tir tir titreyen ellerimizi sakinleştirip, ardından koltuk cennetine doğru emin adımlarla ilerledik. Elbette İkea'nın bir vazgeçilmez olduğunu savunacak değilim fakat ortalamanın gerektirdiği her ihtiyaca cevap verdiğini düşünüyorum. Hepimiz isteriz 60.000 dolarlık tasarım bir koltukta yayılmak ama gel gör ki hayatta seçimlerimiz o yönde olmamış. Eh, bu noktadan sonra da, vay neden İtalya'ya gidip koltuk bakmıyoruz diye mızıklayacak değiliz. İşte sana İkea!

Ajdar gayet işe yarar ve şirin şeyler buldu doğrusu. Özellikle kırmızı çöp kovası ve Sophie'nin lambasına bayıldım. Ebru ve ben, acil bir kaç parça dışında kendimizi tutmayı başardık. Ama mavi bir tencere takımı vardı ki, vallahi canım "ev"lenmek istedi. Ben ne zaman İkea'ya gitsem, bi gözüm dönüyor zaten; aklım fikrim banyo mutfak, çanak, çömlek oluyor. Adeta reddettiğim tarafım fırlıyor içimden!

İşte böyle, koşturmacalı bir pazar gününün sonundayız. Tüm saz arkadaşlarıma ve dostlarıma harika bir hafta diliyorum. Şahsen ben epeyce yoğun olacağım, umarım hepimiz için verimli bir hafta olur:))


* Mutlaka seyredilmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Mesela ben en az iki kez daha izleyeceğim. Ama Zen men hikaye diyorsanız boşverin gitsin.


Not. Fotoğraftaki Ebru, sayfanın en altında ise o bahsettiğim mavi/lacivert ( yarabbim lapis lazuli mübarek:)) tencereleri görebilirsiniz:)))

1 yorum:

yasemin dedi ki...

aaa gittiniz mi ikea'ya :)
mavi tencereler megaymis ama benim mutfakta yeni tencerelere yer yok (allah'tan!)