20 Nisan 2021 Salı

KÖTÜ BİR RÜYADAN UYANMANIN TEK YOLU İYİ BİR GERÇEKLİK YARATMAKTIR!

 


BUNU BEN SÖYLEDİM VEEEE   tam olarak da öyle yaptım. Evde oturup makus talihime serzenişte bulunmak, yok ya bildiğin saydırmak yerine, aradım kıymetlimisssi ve mis gibi bahar yürüyüşüne, denize vurduk kendimizi. Oh be, şükürler olsun ki, mayamda yok depresyon. Ne zaman tepetaklak olsam, trapezci gibi ipe geri fırlatırım ruhumu. Çok şükür, bin teşekkür, sonsuz amin bana bu meziyeti bahşeden Allah'a!

Ne demiş büyüklerimiz ağlamayan bebeğe meme yok! Ne yalan söyleyeyim her kenara sıkıştığımda bir ışık yolluyor sevgili. Bazen değerli bir dostla deniz kıyısında zen kafası geliyor kısmetime, kimi zaman öyle bir güneş seyrediyorum ki, ay ışığına olan sevdamın, canıma od tıkayan muhteremlerin esamesi okunmuyor. Ve ne güzeldir ki kula yalvartmıyor, zalime bırakmıyor beni yaratıcı.


Bizim buralar çok kalabalıktı bugün. Öleceksek ölelim kafası gelmiş ahaliye. Hakikaten de son bir yıl yaşadık mı, nettik bilinmez. İnsan ikinci bir baharı daha karantina kafasında geçirirken hakikaten zorlanıyor. O yüzden fotoğraftaki ağacın altında mal gibi durmak, delice sevdiğim mine çiçeklerini seyretmek bir iyi geldi, bir iyi geldi anlatamam. O gazla bir de güzel muhabbet ettik Burhan Bey'le, zannedersiniz Borneo'ya tatile gittik! Az sonra güzel bir yemek pişireceğim kendime; Hande manyak bir tarif yollamış.

Keçi Kadın hep söyler; kendimi iyi kılma gücüm var benim. Oley be!



Hiç yorum yok: