27 Mayıs 2009 Çarşamba

Ya Sev Ya Terket.


Dostum yanlış yoldasın o kızı böyle tavlayamazsın. Çünkü seni sevme ihtimaline zerre kadar inanmıyorsun. Bu kafayla gidersen elbette sevmeyecek seni. Ben de olsam sevmezdim. Kendine değer vermeyen, kendini sevmeyen bir adamı neden sevecekmişim ki? Durmadan kusurlarını gözüne sokuyorsun kızın. Kelim, şişkoyum, ayaklarım şöyle, kaşlarım böyle diye mız mız mızıldanıyorsun... Sanki kız ahu!


Her telefon konuşmanız fiyasko. Anlamıyor ki abla neden aradığını? Sahi amacın neydi senin? Numarayı çevirmeden önce bir dakika düşünüyor musun bu insanı ne sebeple arıyorum diye? Bence düşünmelisin. Biz kadınlar zevzek erkekler kadar, kem küm eden modellerden de pek haz etmeyiz. Azıcık kararlı olsan, kendine güvenen bir ses tonuyla ne istediğini bilen bir cümle savursan.. Olmaz mı?


Altı üstü dostluğuna talipsin. Üstüne sevgili de olursanız şahane! Bu mesajı vermek bu kadar zor olmamalı. Hele hele senin gibi keskin zekalı bir adam için. Ne oldu ya, öldü mü beyin hücrelerin? Bana bile akıl almaz hediyeler seçen sen, nerede kahve içeceğinize karar vermekte neden zorlanıyorsun ki? Güzel manzaralı, az gürültülü bir yer seç gitsin. Sonra iş çıkışı birası ısmarlarsın. Bir başka gün şarap... Ayrıca sen nereye gitmeyi seviyorsan oraya davet et. Onun ne sevdiğini sonra düşünürsün. İlişki düz yolda yürümeye başlamadan dağ tepe tırmandırmak ne alaka?


Rica ederim akıllı ol. Ben ve bir avuç insan büyük bir heyecanla bu işin nihayetlenmesini bekliyoruz. Şu kızı ya kazan ya da kaybet artık. Kazan; yaşa ve mutlu ol. Kaybet; üzül ve iyileş. Ama oraya buraya çeke çekiştire, yaşamadan yıprattın kızı! Biz kadınlar bunun intikamını fena alırız. Haberin olsun:))


Not. Kahve mekanları konusunda yardım istersen sana bu şehirdeki en şahane on adresi seve seve veririm. Numaramı biliyorsun dostum.

4 yorum:

kali dedi ki...

"Bu mesajı vermek bu kadar zor olmamalı"

bu mesajı doğru alan bir dişi mahlukat maalesef henüz yaratılmadı...

Tanrı 2.0 ı bekleyeceğiz...

bu mesajı alış şekillerine göre dişi insanları 2 gruba ayırabilirim. bir üçüncü grup daha yok.
1- 'lise' li dişiler
2- 'cadde' li dişiler

Fortunata dedi ki...

Kali'ciğim, ben arkadaşın mail adresini vereyim sen doğruca ona bildir bu kategori işini:)))
Birde arada bana dişi olmayan demişsin!!

kali dedi ki...

sağa sola bakmıyosun ki taş atarken arkadaşına attın kafama geldi :)

her kategorizasyona bi soru gelirya "kime göre? neye göre?" diye.

"altı üstü dostluğuna talibim, daha ilerisi olur mu acaba" mesajının algılanış şekline göre...
bana göre...
:)

sana dişi veya dişi olmayan demedim zaten sen elvanussun! dişi gibi bir kelimeyle sınırlarını nasıl çizerim?!

diğer yazına da yorum yazmayacağım sadece "'aristokrasi' başka birşey canııım" diyip sinirlendirmeye çalışayım seni :)))

Fortunata dedi ki...

Sen beni anlıyorsun Kali'cim, malum damarlarımda saf bir kan dolaşmakta:))) Bak kızmadım işte!