9 Ekim 2008 Perşembe

Mektup

Sevgili Külkedisi,
Şehirden kaçtığım güne göre çok daha iyiyim. İşin aslı o gün de gayet iyiydim. Sadece beynim ve kalbim aynı anda kusunca, paniğe kapılıyorum. Sanırım olan biten bundan ibaret:))
Burada güzel bir odam var; göl ve orman manzaralı. Sakin. Geri döndüğümde tuttuğum notlardan epeyce zırvalama çıkar diye düşünüyorum.
Aslında hiç internete girmeyecektim ama sana iyiyim demek istedim. Ayrıca Virgilius'a da yolladığı güzel yazı için teşekkür etmeliydim.. Hani şu girdaplı olan:))
Yarın dönüyorum, ama saat kaçta belli değil. Üstelik cebimde güzel haberler var, yani sürprizlerle geliyorum. Fakat şunu söyleyip hem seni hem de kendimi rahatlatmak isterim; büyük bavulu bir süre daha kullanmayacağım.
Böğürtlen topladım biliyor musun? Üstelik reçel yapmayı da öğrendim. Bakalım tadını sevecek misin? Maviay, sen ve ben kahvaltı yapabiliriz Kuzguncuk'da? Gizlice reçel getiririm olmaz mı? Seni çok seviyorum, iyi ki varsın. Korkuttuğum için üzgünüm ama bak daha iyiyim. C.tesi görüşürüz. Sahi, saat kaçta Caddebostan'da oluyoruz?

3 yorum:

kelebeklerözgürdür dedi ki...

:)))
biliyordum!!! oranın iyi geleceğinden çok emindim :) ama senden duymak daha harika oldu :) gözümde canlandırabiliyorum, gölü, yeşilin tonunu!...ve büyük bavul dursun yerinde :) istediğin zaman kullanırsın nasılsa...ben kara kara düşünmeye başlamıştım bu kış evimde tekbaşıma kalacağım diye :) sen iyi ki varsın sevgili rapunzel!

eh, ne olursa olsun, ne kadar kötü bir modda olursan ol, çıkış kapısı veya penceresini buldun değil mi? bir tren biletine bakar!

pilatescadisi-pilateswitch dedi ki...

ile ben önce korkmakla beraber noldu acaba diye, belki külkedisiyle , bayramda yapacağınız programı şimdi uyguluyorsunuz diye düşündüm ani bir kararla.telefonda da çabucak konuşuverince çok acelen olduğu için sorgulamadım. Gerçi sorgulamazdım da sadece yapabileceğim bir şey varsa senin benim burada ve hazır olduğumu bilmen yeterli diye düşündüm, çünkü anlatmak, paylaşmak istesen eminim paylaşırdın. Aramadım, rahatsız etmemek için, bugün akşam döenrsin sanıyordum, derste gözlerim aramadı değil:))yarın dönecekmişsin. Allahtan güzel haberlerle dönüyorsun.. her nerede isen. Yeter ki olumlu olan doluluklarla dön canım. Ben seni özledim.

Fortunata dedi ki...

Sevgili Külkedisi,
Benim çıkış biletim kanla değil, ruhla bağlandığım ailem oldu her zaman:)) Sana o evi bırakmam, illa beraber yaşanacak!!!

Sevgili Pilatescadısı,
Gittiğim hızla ama çok daha iyi bir moralle dönüyorum. Birazdan evde olurum ve uzun uzun yazarım. Yarın derste görüşürüz:))