24 Eylül 2008 Çarşamba

Mutfakta Buluşalım.


Nedense, günlerden Pazartesi diye uyandım bu sabah. Pek hoşuma gitti hafif bir serinlikte kahvemi içmek ve hatta pilates daha az yordu:))* Aldığım B vitaminlerinden midir yoksa dün gece kardeşimi de alet ettiğim abur cubur partisinden mi** bilemedim ama acayip iştahım açıldı. Tam da işe başlamaya sayılı gün kalmışken, şişmanlayacağım ve en cicili bicili, giyilmesi gerekli elbiselere sığamayacağım diye fena halde tırstım!

Tanrı beni deniyor olmalı. Biraz sonra İkea'ya gidilecek ve ben muhtemelen çikolatalı bisküvilerin önünden geçemeyeceğim! İnşallah depresyonda falan değilimdir. Bu kadar tatlı isteği ve uyku hayra alamet değil.

Neyse, klasik müzik sezonu da açıldı diyerek konuyu değiştireyim bari:)) Hatta bu yıl benden daha atak davranan*** ve kulaklarımızın pasını atanlar oldu, teşekkür ederiz kendilerine. Bu hoşluğun karşısında ben de yıl boyunca ilgimi çeken konserleri zaman zaman haber veririm muhtemelen. Malum herkes kendini işe güce kaptıracak ve bu gibi fuzuli işlere yine benim zaman ayırmam gerekecek:))

Hazır müzik ve sonbahar muhabbeti yapmışken sevgili dostum Muse'a lazanya için hazır olduğumu da bildirmek isterim: Hiç olmadığım kadar hazırım, duyuyor musun? Fazladan bir borcam da benim için pişirmen gerekebilir!!! Leh Kralı pek beğenmese de yanına haşhaşlı tatlı yapalım diyorum, ne dersiniz? Şarapları Burhan alsın. Kime diyorum???

Aaa Cenk ve Bingül'e de uyan bir gün olsun bari, bayramda burada mısınız Cenk? Olmalısınız, daha yeni döndünüz tatilden, eğer bir yere giderseniz Rabbim sizi taş yapar.
Evet, bana tarih bildirin ve bizim evin mutfağında buluşalım iştahım kaçmadan!


Not. Acaba sevgili Leh Kralı bayramı da düşünerek revani yapar mı??? Annemin güllaç yapmamasının acısı böylece diner belki:)))



*Jale'm vallahi aslında yeteri kadar yordu:))
** Marketten çıkarken kasadaki çocuk gülümsemesini sırıtmaya çevirmişti diyeceğim, siz anlayın artık!
***Virgillius.

Hiç yorum yok: