11 Şubat 2022 Cuma

HASTA KONTENJANİNDA DÖRDÜNCÜ SABAH

Günaydın, 

Erken uyanmama rağmen yataktan kalmamaya özen gösteriyorum. Dinlenmeden iyi olamayacağımın farkındayım. Hiç halim olmadığından evden de çıkmıyorum. Şimdilik sanki birazcık daha iyiyim ama sevinmek için henüz erken, düşündüğümden daha yavaş iyileşiyorum.

Dışarıda hava güzel gorunuyor. Serinse bile güneş görmek iyi geliyor insana. 

Bilgisayar üzerinden yapılacak işlerimizi yaptım, bitti. Bugün isim de yok. Ev toparlayacak gücüm de. En fazla sıcak bı banyoya gücüm yetecek sanki.

Şehirde beni çok rahatsız eden bir durgunluk var. Zaman akiyor ama hayat devam edemiyor sanki. Nasıl anlatılır emin değilim. Herkes yaşamını askıya almış da, yeniden devam edeceği gün için minimumda kimildiyor, yalnızca mecbur olduğu şeyleri yapıyor gibi.

Bilinmezligin ortasında, bir diğer bilinmezler silsilesini bekliyoruz. İyice inandım yaşam oyununun bir simülasyon olduğuna. Bu derin anlam kaybının başka bir açıklaması olamaz. Bence sadece virüse yakalanmış bir grup insan değil, tüm Dünya entube! Artık içsel nesemiz yok, umudumuz kırık, tadımız iyiden iyiye kaçmış durumda. Önümüzdeki olası felaket senaryoları ndan hangisi payımıza düşecek diye bekliyoruz. Önlem almak mı? Orayı geçtik.

Bence kimse devam edemiyor. Hayatın lezzeti gitti. Bu ekonomik birsey değil, tamamen sosyolojik. Gelecek günlerde su dönemi nasıl yorumlayacaklar merak ediyorum. Bu derin umutsuzluktan nasıl işler çıkacak? Kimler ünlü, kimler zengin, kimler deli ve kimler ölü olacak?

Bütün bunlar yaşanırken ben nerede olacağım? Sen nerede olacaksın?


Hiç yorum yok: