25 Haziran 2011 Cumartesi

HAYKO DİYORUM, NE DERSİN?


Her şey o kadar hızlı ki, bazen sana yazana kadar eskiyor klavye üzerinde... Önem sıraları birbirine karışırken, tüm koşuşturmasıyla hayatım devam ediyor. Fakat inan, bütün anlar eskisinden çok daha anlamlı. Yaşadığım her sabah teşekkür ederek başlıyorum güne. Yatağıma döndüğümde ise bir kez daha teşekkür ediyorum, tüm getirdikleri için... İyi ve kötüyü ayırmadan...
Sürüm sürüm sürünmeme sebep olan herkese, tüm kaybettiklerime ve tabii daima "hiçkimseye" teşekkür ediyorum. O olmasaydı, hayattan bu kadar vazgeçip, geri dönüşte bu kadar zevk alamazdım değil mi? ( dövme yaptıralım mı? : "öldürmeyen allah öldürmez!" ) Hani son telefon konuşmamızda yemek konusunda istediğini yiyememe durumundan bahsetmiştin ya, bir kaç zaman sonra istediğin şeyleri yiyebildiğinde eskisinden daha anlamlı olduğunu göreceksin. Uzun uzun ağzında tutmak, her lokmayı önce koklamak isteyeceksin belki... Kazanmak için kaybetmek lazım. Bunu da sırf edebiyat olsun diye değil, "kaybedenler kulübüne" gerçekten inandığımdan söylüyorum. Zira kazananlara bakıyorum da, daha iyi bir yerde değiller inan. Boş zaferler, yalnız zirveler... Kalbi aç, gözü aç, saygıdeğmez hayatlar... ( malları mülkleri onları sıcak tutuyor mu, ya da kefenlerinde cep olacak mı inan merak ediyorum. Veya azrail geldiğinde ona ne küstahlık yapacaklar dersin? )
Of çok ciddi oldu bu söylediklerim. Bak ne karar verdim. Evleneyim diyorum. Kiminle diyeceksin, onu da buldum. Hayko Cepkin'le! Gerçi biraz küçük benden ama yaşlı kadın kocasını zengin eder derler. Hem ne var ya, adamlar kendilerinden yüz yaş genç kadınlara talip oluyorsa, ben neden Hayko ile evlenemeyeyim? Akıllıyım, sevimliyim hem kıskançlığım falan da yoktur. Gerçi bir kilise-camii karmaşası olacak ama onu da çözdüm: Ayasofya'da evleniriz. Böylece isteyen istediği tarafa dua eder:))) Nasıl? İş Hayko ile tanışmaya kaldı artık. Bu ara ne istesem oluyor biliyorsun. Haftaya Hayko abinle çekilmiş bir fotoğrafımızı görürsen şaşırma:)))
Ayrıca bak nasıl kendiyle barışık ve kuralsız bir adam, Penti reklamında bile oynamış. Gelecekte yavrularımıza, hatta galaksideki tüm evlatlara anlatabileceğimiz on numara bir hikaye!
Haa unutmadan, sana düğün şarkımızı da yolluyorum. Gerçi Hayko'ya sormadım ama itiraz etmez herhalde: http://www.youtube.com/watch?v=fQ26nqyLc0M&feature=related

2 yorum:

Pamuk prenses dedi ki...

Ne abisi canim... yasitim o benim. :D
Sana mail yazacagim biraz sonra. :)

Fortunata dedi ki...

Aaaa o zaman ben çok yaşlı sayılmam:))))