25 Mart 2010 Perşembe

ARABIN DERDİ KIRMIZI PABUÇ!


C.tesi Ankara'dan Aylin Tokcan geliyor. Aklımın fikrimin C.tesi gününde olması lazım di mi? Hem sadece Aylin Hoca değil, Konya'dan da Celaleddin Dedem, Adnan ve Banu geliyorlar. Bunların hepsi çok sevindirici ve heyecan verici elbette; YOGA , SEMA, SOHBET, NEY... Yani olmalı. Ama sakinim, manyakça sakinim. Ayarım bozuk benim, zira ya çok sakinim ya da paniklemiş halde mızmızlanıyorum! Zavallı Sir...


Neyse, teyzemin moralsizliği, annemin geçEmeyen gribi, ahiretliğimin öldürücü iş stresi ve Burhan'ın hala Ankara'dan dönmemiş olması da cabası! BURHAN YETER ARTIK!!!


Hala alınmamış Budapeşte biletim, sonbahar için Londra'ya gitme hayallerim de öylece duruyorlar masamın üzerinde...Okunacak kitaplar, yazılacak yazılar... Ne mi yapıyorum, google sayesinde İskoçya ve İtalya arasında geziyorum!

Karar vermeye çalışıyorum; whisky mi, şarap mı? Akdeniz mi, Kuzey Denizi mi? İskoç bisküvileri mi yoksa tiramisu mu? Vallahi bilemedim... Hani param olsa gam yemeyeceğim ya, nereden takıldım ki ben şimdi buna!!!!

Hiç yorum yok: