7 Temmuz 2024 Pazar

7 TEMMUZ 2024, GÜNLERDEN PAZAR


Günaydın Ahali,

Elbette sabah çok güzel başladı gün ancak yeni uyananlara haberim şudur, ilerleyen saatlerde yanacağız:)

Özel birşey yok aslında anlatmak istediğim. Herkes gibi bazı günler ağır, bazıları hafif oluyor hayatımda. Bugün hafif. Fakat nasıl bir hız var ayın akışında hissediyor musunuz? Fırtına gibi uçuyor Temmuz... 

Bugün ilginç bir deneyim yaşamaya gidiyorum. Az sonra çıkacağım evden. Nedir diye boşuna sormayın- ki yazmanın en tatlı yanı istemediğim soruları duymuyorum:)- dönüşte anlatırım.

Bu sabah erken yaptım kahvaltımı. Malumunuz hiç kahvaltı seven gruptan değilim. Sürekli aynı şeyleri gevelemek hiç hoşuma gitmiyor. Yine de midem bulanır falan diye biraz ekmek peynir geveledim. Heyecanlanınca vücudumun tepkileri pek belli olmuyor.

Pazartesi güne yüzerek başlamak istiyorum. Eğer yine erken saatte gözümü açarsam koşarak plaja, oradan da pazara gitmek gibi bir niyetim var. Hatta belki mahalledeki kızlara da uğrarım. Zaten malumunuz haftaya kutlu doğum haftam. Her gün neşeli ve keyifli olucam. Darısı niyet eden herkesin başına diyelim.

Şimdi yavaştan hazırlansam iyi olur, saat sekize geliyor. Nasıl hızlı akıyor zaman aslında beşi az geçe uyanmıştım! Vay on ikide kalkanlara! Onlara ne kalacak günden?

Hiç yorum yok: