1 Aralık 2011 Perşembe

BEDENİM


Gündemim her gün değişiyor. Şimdilerde kabuğuma meylettim azıcık. Yeni botlar, hırkalar, parfümler.. Bir telaş bir telaş. Tam kırk yaş hazırlığı:) Uzun zaman olmuş aynı parfümü kullanalı, sıkılmışım. Sıkılmış ve ertelemeşim yenisini aramayı.. pek çok şey gibi.. Kendim gibi.
İçimi güzelleştirmek için çırpınırken ve o kırılmasın, bu kırılmasın diye bin parçaya bölünürken hiç bakmamışım kalıbıma; derime, saçıma, parmaklarıma, bacaklarıma.. Hamamdan hamama ovalayıp çıkmışım. Oysa bu ruhu o taşımıyor mu? Bedenim!
İçimi ve dışımı hazırlıyorum. Sanki uzun bir yolculuk öncesinde gibi, telaşlıyım. Tatlı, acemi bir telaş. Ne ki bu diye sormadığım...


http://www.youtube.com/watch?v=DZP4lbp9jBA

6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

bedenimizle ruhumuz arasında çok naif bizim göremediğimiz bir bağ hayal ederim hep. bu bağ koptuğunda ölürüz diye düşünürüm. Bedenin ruha, ruhun bedene etkisini çok önemserim. bazen aydınlanmaya giden yol beden ile başlar ruha yol alır, bazen tersi olur. hayırlı yolculuklar size.

Enis Diker dedi ki...

Türkiye gibi desenize :)) gündem dayanmıyor. Neticede kabuklarda kırılmak için, gelen-her neyse- hayırla gelsin hocam :)

Fortunata dedi ki...

Guguk kuşu, bana siz mi dedin:))) yoksa bedenimle ruhumun ikiliğine mi? bana dediysen olmaz:) bana siz diyen birine öpücük yollamak ayıp kaçar:))Şaka bir yana, gönülden katılıyorum sana. Batılılara öykünüp ruhu, zihni ve bedeni ayırarak başlamadı mı kayboluşumuz?

Fortunata dedi ki...

Evet Eniz Bey'ciğim, gündem hep taze!Ama vallahi hükümetin adamı değilim ben:)

guguk kuşu dedi ki...

sana siz demedim yeminle:d öpücüğü hemen bekliyorum:D

Fortunata dedi ki...

TAMAMDIR GUGUK KUŞU, AL SANA KOSSSKOCAMAN BİR ÖPÜCÜK VE EN SEVGİ DOLUSUNDAN BİR KUCAKLAMA!