20 Aralık 2011 Salı

ORTACAG PAZARINA MEST OLDUM!

Cadi kardeslerimin arasinda gezerken, Dionysos ve Pan'i görmeyi hic ummazdim! Ama aralarina doga tanricasini da alip öyle bir muzikle firladilar ki sokaga! Of! Yok böyle bir tilsim!! Gercekten uzun yillardir cok az seye boylesine hayranlikla bakmisimdir. Bu kadar mi tanidik olur muzik!
Gerci pazarin tamami nefisti! Prenses'le kendimize kiyafet, sac tokasi vesaire aldik- Vesaire diyorum ama bayilarak kullanacagim. Sac ignem o kadar havali ki, görmeniz lazim:)
Ictigim ve yedigim hersey guzeldi. Gerci yaban domuzu sosisi biraz tercih etmedigim bir lezzetti ama yine de hosuma gitti. Bir daha ne zaman noel pazarinda yaban domuzu yiyecegim kimbilir? Fakat tavernalar ve tavernaci cocuklara deginmeden gecemeyecegim:))) Italya kadar unlu olmasa da Almanlar da flört etmeyi biliyorlar diyecegim sadece:)) Ah bir de Ingilizce bilselerdi!!! Hayat iste:)))

1 yorum:

Enis Diker dedi ki...

Hocam ambiyansa biz de katkıda bulunalım :)) http://www.youtube.com/watch?v=2lATxXv1wXI muhtemelen grubu tanıyorsunuzdur, ama tekrar dinlemekten bir şey olmaz. Epeyi oluyor, TRT'de rastlamıştım, oldukça dinlendirici bir müzik yapıyorlar. Bana hep Shakespeare'in oyunlarındaki çalgılı,türkülü kısımları hatırlatıyorlar.