19 Aralık 2011 Pazartesi

DUN AKSAMDAN SIZE KALANLAR

Tracy dün gece yirmi yili askin bir sureden sonra, Super Prenses ile icilen nefis bir visne likoru ile gecmisin izlerini degistirdi! Artuk bana sadece ilk askimi degil, ilk Almanya seyahatimi, visne likorunu ve Super Prenses'i hatirlatacak. Eski bir aniyi silmek icin uzerine yeni anilar yazmak lazimsa eger, basliyorum. Silinmek cok can yakiciydi... Ben biliyorum.
Dun gece kilisede Bach dinlerken, cocuklarin her biri gözume melekler gibi görunduler. Ilahi bir ses ve onlarca melek! Sadece protestan teyzelerin bizim CHP'li teyzelere bu kadar benzemesine cok sasirdim. Kiyafet, hal tavir... Al Bagdat Caddesi'ne koy, eline de azicik brosur ver, tamam!
Az sonra ortacag pazarina gitmek icin yola cikacagiz. Ne mi umuyorum? Elbette gercek bir cadi ile tanismayi!!!

5 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

he he bir cadı ile tanımak için aynaya bakman yeterdi ama:D
silinmek diyorsun bu deneyime ama senin yeni dünyalara uçman için kafesini açtı o kadar:D

Enis Diker dedi ki...

İnsan insan benzer:) Hatta her insan çift yaratılmıştır diye de bir inanış vardı, sanırsam galiba:) Modernite dünyaya bakış kadar simalarada yansıyor demek. Eminin chp teyzelerden Endonezya'da, Japonya'da, Kremlinde'de ve hatta Mısır'da da vardır. İlerlemeye inanışın, gelecekten umudun aydınlık bir yüzü var:)

Kötü anılar? Yeni anılar biriktirir, onları dengeleriz hocam. Üç yanlış bir doğruyu götürüyoru tersinden düşünürsek bir doğru da üç yanlışı tepeler:))

Kimse kimseyi sliemez hocam. Onu kendi macerasına iade eder. Beraber yürümek güzel, duygusal güvenlikte öyle. Kimse bize hayatta bir rol (eş/sevgili/dost) bahşetmiyor. Rollerin hepsi karşılıklı. Oyun bozan, mızıkçı bir şıpsevdi ise bir rollün hakkını veremezken karşındakinin rolüne nasıl sahip çıkacak hocam:)) Boş geçin gitsin:))

Tatlı cadılara, semantalara diyecek sözümüz yok da blairdekilerden uzak durmak lazım hocam;)) Selamlar, sevgiler

Fortunata dedi ki...

:) Baktim baktim, cadilarin gözlerinin icine baktim ve tam gözbebeklerinde kendimi gördüm! Öperim seni karli bir sabahtan:)

Fortunata dedi ki...

Cok haklisiniz Enis Bey, bazen cocukca bir ofke baskin cikiyor yazarken. Yoksa her kelimenize gönulden katiliyorum. Cadilara selamlarinizi iletirim seve seve:)

guguk kuşu dedi ki...

NE GÜZELL DEMEK ORDA KAR VAR