1 Şubat 2010 Pazartesi

KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR


Etrafımdakiler yani yakınımdakilerden bahsediyorum, yavaş yavaş kırka doğru yürümeye başladılar... Bu gerçekten çok değişik bir duygu. Otuza benzemiyor, otuzbeş hiç değil. Dolu dolu kırk işte! Ve beni çok heyecanlandırıyor. Şimdiden, zaman geçsin ve kırk olayım istiyorum. Çünkü önümüzdeki üç yılın çok iyi geçeceğine dair güçlü hislerim var.


Çok eğleneceğimi, çok çalışacağımı ve çok gezeceğimi hissediyorum. Elindekilerle avunanlardan "olmamaktan" - avunan dedim, kabullenip, mutlu olmayı başaran değil - , nefes aldığı için, kendini yaşayanlar dünyasının nüfus sayımına kelle olarak bildirenlerden ayrılmaktan bahsediyorum. Ölmeden evvel yaşamaya talip olmuş bir halden bahsediyorum.


Derneğimize kayıt yaptırmak isteyenler için defterimiz açılmış olup, üyeler askıda bir yıl kalacaklardır. Yeterli performansı gösterenler asil üye olarak kabul edilip, diğerleri ancak seyredebileceklerdir.


Koşullar:

- 35-45 Yaş aralığında olmak

- "yoruldum", "sıkıldım", "yaşlandım" gibi kelimeleri sözlükten çıkartmış olmak

- az yemek, az uyumak, az konuşmak ( az yazmak diyemiyorum, zira ben kafayı üşütürsem bu derneğin hali nice olur?!!??:))

- her fırsatta gezmek


Ön koşullar bunlar, detaylar üyeler için... Şimdi, "ÖLMEDEN EVVEL YAŞAMAYA AND İÇENLER" derneğine katılmak istiyorsanız buyrun. Ha, bu derneğe üyelik hakkı kazananlar, "Jale'nin Ölümsüzler Kulübü" için de otomatik olarak listeye girerler. Bu da benim size kıyağım olsun:))
* Fotoğrafa bayıldım:)))

12 yorum:

Enis Diker dedi ki...

Tevellüt 1967 :)) adayız efendim :))

Fortunata dedi ki...

Kabul edildi Enis Bey, askıdasınız:)

Derinden dedi ki...

Ben de varım. Zaten yoruldum, sıkıldım gibi birşey söylemeye hakkım bile yok, çünkü 39 yaşından sonra hayatımı yeniden yapılandırıyorum. Çok işim var benim çok .Sevgiler

P_A_N dedi ki...

+1

JoA dedi ki...

tahmin edebileceğin gibi ben de isterim. isterdim daha doğrusu. "yaşlandım" demeyeceğimi garanti edemem çünkü:) bu yüzden üyeliği hak ettiğimi sanmıyorum. olsa olsa arada şımarırım sizin derneğe:)

bak sana başka bir öneri: bu dernek işlevini tamamlayınca, ölmeden evvel ölmek derneği kur. ya da eşzamanlı olabilir mi acaba? bu kadar iç içe midir? sanırım öyledir.

öpüyorum efendim yanacıklarınızdan.

Fortunata dedi ki...

Dalgasesleri, kimin işi yok ki? Listedesin.

Sevgili Pan, e sen kurucu üye sayılırsın zaten:)))

JoA'cım, Ölmeden Evvel Ölmek işini hallettik ya geçen yıl? Oooo olmuyo ama uyuyosun. Tamam tamam varsın o da devam etsin. Kaytarma üyemizsin sen:)))

JoA dedi ki...

uyuyan üye ne işe yarar yahu? benden adam olmaz, bi kere daha anladım:) yedi uyurlar derneği açarsan ona varım bak :-P

Fortunata dedi ki...

Sevgili JoA, o derneği arkadaşım açacak ama ismini vereceğim, söz:))

Lupelyan dedi ki...

"ÖLMEDEN EVVEL YAŞAMAYA AND İÇENLER" derneğine adayım bende. 40 yaşındayım ama yaşlandığımı asla kabul etmiyorum, az yiyorum, az uyuyorum, az konuşuyorum. Tekrar yoga'ya başlayacağıma söz veriyorum. Kedilerime tapıyorum. Gezme konusunda biraz çaba göstermem gerekiyor, çok paslandım.
Kriterlere uyuyorsam yaz benide.

Fortunata dedi ki...

Sevgili Lupelyan,
Kriterler uygun görünüyor. Gezme işini Mart sonu itibariyle halledeceğiz:) Yoga için de ashramın kapısı sana daima açık. Kucak dolusu sevgiler..

pilatescadisi-pilateswitch dedi ki...

beklerim efendim, ölümsüz olduğumuzu ben biliyorum, siz? mekan değişimi ne zaman ölüm oldu, O halde taşınan biryerlere gidenlere ağıt yakalım:)
beklerim efendim.. hayatınızı değiştirecek tek kişi siz kendinizsiniz, hayat sizi yönetemez, siz hayatınızı yönetirsiniz .. Sadece adım atın, gerisi gelecek:) sevgilerimle.. canım elvanım.. bilmem 4,5 6 olur mu ama, hayatı monoton yaşamamak lazım değil mi?

Fortunata dedi ki...

Canım Pilatescadısı, koskocaman öperim seni:))))