4 Haziran 2009 Perşembe

Firar

Bugün işe gitmedim. Erkenden kalkıp evi toparladım. Kahvemi yaptım. Kahvaltıya teyzelerime gidip, sonra yine malikaneye döndüm. Yemek pişirdim, yıkandım. Makaleyi bitirdim. Fakat fotoğrafları eksik. Ütüleri görmezden geldim. Saat hala erken. Muhtemelen yogaya gitmeyeceğim. İçimden gelmiyor. Kendimi yetmiş değil de, doksan kiloluk bir jelibon gibi hissediyorum. Kımıldamak istemiyorum. İştahım hiç yok. Pişirmekte olduğum yemeğin kokusu küfür gibi. Manga dinliyorum. İyi gelir diye düşündüm... Gelmiyor!
Yazmak da iyi gelmedi. Şimdi uyumayı deneyeceğim. Kendim de dahil kimseleri baymamanın yegane yolu bu olsa gerek!

6 yorum:

No More Virgilius dedi ki...

yazdıklarından ve bu halinden ötürü bizi baymıyorsun.
Yazdıkların ve seni 'sen yapan' ne varsa, biz onlara bayılıyoruz.
Kısaca sana bayılıyoruz.
Bu haline bayılmıyoruz.
Ama biliyoruz ki, hayat bir döngüden ibaret ve seher vakti doğum sancısı, kim bilir nelere gebe...

Fortunata dedi ki...

Sağol Virgilius, çok tatlısın. Sen, Joa, Pilatescadısı, Külkedisi,Kali, Sardunya ve not bırakmasa da buraya kadar gelip yazdıklarımı yoklayan herkes... Ne kadar şanslı olduğumun farkındayım:))
Yakında çok iyi şeyler olacak. Ki oluyor bile aslında. Onları da yazacağım. Başka türlüsü elimden gelmiyor zaten. Kucak dolusu sevgiler..

Not. Uyuyup uyandım.Pazara gidip meyva ve çiçek aldım. Çok daha iyiyim:))

s. aylin dedi ki...

Eksi uzum jelibonuyken laf soktugunda daha bir etkili oluyor bu hanim. "Not birakmasa da" kismi elbette ki benim tatli basima orulmus kukuleta. Simdi sanki herkes sana ulasabilir de bir ben eli kolu bagli gibi hissediyorum. Bir dolmusa atlayip seni sarmalayip cimdikleyebilir herkes ama ben ucaga atlayip gelene kadar sen coktan papatyan kulaginda bir sekerpareye donusebilirsin yine.. Simdi ben uzulmeyeyim de ne yapayim?

Fortunata dedi ki...

Oooooo canım ciğerim Küçük İndan bloguma gelmiş, bir de not eylemiş! Bu andan tezi yok, ekşi üzüm jelibonu değil, çilek jelibonu oldum gitti:) Kucaklamayı da aldım hemen.
Meraklanma Küçük İnsan, edebiyat olsun diye fazla fazla yazıyorum. Yoksa çılgınlar gibi hayat dolu hücrelerim. Sen bana koca buldun mu Amerika'da?

s. aylin dedi ki...

Buldum evet, gelecek misin? ;)

Fortunata dedi ki...

:)))) Elbette Küçük İnsan! Geleceğim.