26 Mayıs 2022 Perşembe

MAYIS 2022



Merkür geri geri gitmiş, hayat azıcık kasmış mı? Olabilir. En sevdiğimden değilse de hala peynir alabiliyor olmak ve yanında bir kadeh şarabımı içebilmek ne büyük nimet!

Öyle iyi geldi ki evimde kendi halimde yuvarlanmak bilmezsiniz.. İhtiyacım varmış durmaya, duymaya:) Pijamamla dolaştım öğleden sonra :))) Size normaldir belki fakat bana devrimdi. Yatttım yuvarlandım, acıktım bişi yedim, okudum, yazdım. Mis. Sonra aklıma geldi Zeplin'de unuttuğum kıymam, onu almaya çıktım.

Bi görseniz ceviz ağacım ne güzel esintide! Ihlamurla nazlı nazlı salınıyorlar. Hayat bana güzel sevgili okur. Ülke batmış, altın bilmem ne kadar olmuş, iyi de napiimmm??? Elimen ne gelir? Zengin zenginleşirlen, fakir fasfakir olurken hala yaşayabildiğim hayatın ucunu tutuyorum. Hepsi bu. Bencil miyim? Yoo, hadisiz hudutsuz mu? O da değil. Sadece kendimleyim. Kendimde, kendimle. Artık ne kadarsam o kadarla.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Şahanesin. Güzelsin. Aynısıyım. İyi insan olmaya çalışıyorum. Piknik alanlarını pis bırakıp gidenlerin ardından niye böyleler diye ağladığımı bilirim. Şimdi kahvemi kitabımı alıp çok müsait olan yaşadığım yerde dağ bayır ağaç bütün gün filozoflar gibi geziyorum. Kendimi kurtarıyorum 🤗

Fortunata dedi ki...

En zoru bu değil mi? Kendini kurtarmak.... :)

Adsız dedi ki...

Naapiim Sevgili Elvan elimden başka da bir şey gelmiyor.