6 Mayıs 2014 Salı

DİLEKLER...

Bu yıl bir dileğim yok. Yani dileğim yok derken, Hıdır'ın yapabileceği bir şey yok... Hepsini ben yapacağım! Daha doğrusu elimden gelenin en iyisini yapacağım...
Budapeşte hakkında hala yazmadıklarım var, farkındayım. Elbette zaman buldukça yazacağım. Nihayetinde bu sene kazıya gitmiyorum. Sadece yaz derslerim ve bol bol vaktim olacak.
Bol bol vaktim... Sahi, bol bol vaktimiz var mı bizim?
Aslında yok...
İnsanın bedeni anne rahmine düştüğü anda ölmeye başlıyor. Bu da demek oluyor ki, aslında şu bildiğimiz bedenin zamanı sınırsız değil.
Yaşarken de, bedenimi bırakıp giderken de ardımda güzel şeyler bırakmak istiyorum. Mutlu, neşeli anlar. Hakkı verilmiş bir hayat.. Bol kahkaha, belki birkaç hikaye.
Hıdrellez gecesinde gül ağacının altına gitmedim, ona dileklerimi sunmadım. Sadece her gece yaptığımı yaptım; gidip yattım. Sabah kalktığımda da her sabah yaptığımı yaptım, uyandım.
Ama uyandım!
Bu sene ben dileklerin ta kendisi oldum!
 
 

3 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

O kadar güzel bir rüya gördüm ki dün gece. Çisil çisil yağmur yağıyordu. Açtım kollarımı başladım koşmaya....
Sevgili Fortunata, herşey güzel olacak, güzelden kastım ne onu ben de bilmiyorum sorma. Hiç bi halt bildiğim yok zaten. Bunları bildiğim için söylemiyorum. Bunları ben söylemiyorum. Hani puslu kıtalar atlasındaki gibi:)Bunları hücrelerim, kalbim bende olan benim de bilmediğim, hatta benden çok ben olan bişey söylüyor....O yüzden inan bana. ben inandım çünkü. Seni seviyorum:)

Fortunata dedi ki...

Çok ama çoook sevgili Guguk kuşu, masaj için pratikler yaparken kendime bir koku seçeyim, masaj yaparken oda güzel koksu dedim. Renklerden de sarıya bir sevgi var idi içimde son zamanlarda. Bugün, yoga eğitmeni bir arkadaşıma uğradım ve bana bir sürü koku ve kandil vermez mi? Rengi sarı! kesinlikle herşey çok güzel ve daha da güzel olacak. Ben de nereden bildiğimi bilmiyorum, hücrelerim söylüyor. Koskocaman sarıldım! Ben de seni seviyorum!

guguk kuşu dedi ki...


http://grooveshark.com/s/Badaboum/4QWRqq?src=5
Bu da "güzellik" şarkımız olsun:) Ne dersin.