16 Nisan 2014 Çarşamba

ADA VE AYÇİÇEKLERİ

Kedimizin erkek olduğunu söylemiş miydim? Kendisine aylardır "Adakız" dedik ama meğer evimizde bir beyefendi yaşıyormuş!!! Gerçi anneler der ya, "hayırlı evlat olsun da, kızı erkeği fark etmez!"
Hayvanlar ve çocuklar evin neşesi. Tabii çiçekler ve şekerlikler dolusu çikolatalar da! Zeytin'den sonra bizim evde geçici olarak ikamet eden birkaç arkadaşı saymazsak Ada ile birlikte kedi hasretimiz sona erdi. Şimdilerde sabah birlikte uyanıyor, kahve yapıp, gazete okuyoruz. Hatta yakında park ve bahçe gezmelerine çıkacağız. Diyeceğim o ki, evinize hayvan alınız. Hiç olmadı bahçede falan besleyerek güzel bir yaratıkla bağ kurunuz. Vallahi çok eğlenceli!
Bizim evde Ada'ya yasak olan çok az yer var. Mesela mutfak tezgahları ve yemek masası kesinlikle yasak. Bir de benim odamda yatağın kenarında uyuması serbest ama yastığıma tırmanması yasak. Çünkü aksi takdirde nefessiz kalıyorum. Kedi tüyüne allerjisi olup, kedisini boynunun altında, omuzunda gezdiren bir deli olarak, şu ana kadar tıkanmamış olmam şahane. Sabah azıcık aksırıp tıksırıyorum ama bence Ada'dan değil, kesinlikle yaşlılıktan:)))

İşte böyle, bugün sizi güzel oğlum Ada ile tanıştırıp, kaynaştırayım istedim. Aaa unutmadan yeni kitabımız çıktı: AYÇİÇEKLERİ! YapıKredi Yayınları'ndan çıkan Tomurcuk ve Sevecen serimize onüçüncü kitabımızla devam ediyoruz. Budapeşte dönüşü,  Erika Bartos'un yeni projelerini de anlatırız belki:)) Kendisiyle nihayet uzun zaman sonra sohbet fırsatı bulmayı umut ediyoruz.


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Adacık hoşgelmiş...İlk fotosunu da vermiş. Meraklı ve ilgili bir beyefendiye benziyor hadi hayırlısı olsun kuzum...Kediciklerin enerjisi de bir başka oluyor canım. Papyon'um da bize çok çok iyi gelmişti...