13 Nisan 2014 Pazar

BEN GELİYORUM BUDAPEŞTE!

Budapeşte tatili için gün saymaya başladım. Tatil derken aslında pek de tatil sayılmaz, ciddi işler de yapacağım oralarda. Mesela yoga! Mutlaka bir yoga merkezine gidip ashramdan ne anladıklarına bakmak ve derse katılmak niyetindeyim. Sonra tabii ki asıl seyahat sebebimiz olan kitap fuarı* var. Tomurcuk ve Sevecen'in isim anneleri olarak Agi ve ben orada olmak ve Erika Bartos ile biraz zaman geçirmek istedik. Üstelik ne zamandır aklıma takılan masalcı teyzeyle** de tanışmak belki kısmet olur? En kötü ihtimal kitaplarına bakarım.

Bunun dışında hafta sonu holistik masaj kursumuz, arada benim banyo sefam ( hamamlar ve havuzlar rüya gibi!!! ) ve tabii Eva ve ailesiyle kutlayacağım Paskalya var. Şimdiden rüyamda çikolata görmeye başladım desem!

Agi, orada geçireceğimiz süre zarfında neler yapacağımıza dair gerekli keşiflerini çoktan yapmış. Organik ürünler satan dükkanlara, botanik bahçelerine ve elbette gece hayatına bakmadan dönmeyeceğiz. Eve teslim edilecek çiğ yemeklerimize kadar düşünmüş! Bütün bunların dışında "yanına güzel kıyafet al" dediğine göre, aklında neler var kimbilir:)) Eva ve Agi beni bir Macar'la başgöz etmeden huzur bulmayacaklar gibi! Vallahi bana uyar, nasıl olsa bekarım, mevsimlerden de bahar. neden olmasın?

Budapeşte güzel bir şehir. şaka bir yana orada bir süre yaşamak iyi fikir olabilir. Hatta belki küçük bir ev kiralanabilir.. Hayat:)



*http://ayturk.de/deutschland-3/41-startseite-ana-sayfa/5534-21-budapeste-millenaris-uluslararas-kitap-fuar-nda-tuerkiye-onur-konugu.html 
** Adını söyleyemem çünkü proje aşamasındayız:))

Hiç yorum yok: