24 Ekim 2012 Çarşamba

MERAKIMDAN SORUYORUM.

Aynı gün içinde iki gökkuşağı görseydin ne hissederdin? Bunun bir işaret olduğunu düşünür müydün o güne, yani yaşamakta olduğun ana dair? Ya da "doğa işte, neden olmasın" der geçer miydin?
Sahi, bir gün içinde iki gökkuşağı görsen ne hissederdin?
 
Oturmuş sakin sakin yemek yerken, karşındaki insan "sen hiç gelincikten bebek yaptın mı?" diye sorsaydı, sonra da oturup anlatmaya başlasaydı, onun içinden çıkıp, yemeğin ortasına düşen masumiyet karşısında gözlerin dolar mıydı?  Sonra bu duyguyu gizleyemeyeceğinden korkup, kaçıp tuvalete gider ve ardındaki tüm kapıları sıkı sıkı kapatırken, aslında yüreğinin kapısının çoktan aralandığını bilir miydin? Hiç aramadan bulduğun bu durum karşısında sevinmekle, öfkelenmek arasında sıkışır mıydın? Sonra bütün kapıları açar, olmadı pencereleri açar ve hatta yıllardır temizlemediğin bacayı bile temizler ve durabilir miydin? Sadece merak ettim, bütün bunları yapabilir miydin?

http://www.youtube.com/watch?v=qjkHmkCpQJA

2 yorum:

ÖZGÜR dedi ki...

İki kez, üst üste görseydim gökkuşağını, inanmaktan öte öylesine kabul ederdim ki güzel hediyeyi.
Pencerelerimi açmaktan ziyade kapatma durumunda olmama rağmen gözlerimi yaşartacak samimiyet karşısında ise kaçmak yerine o an teslim olurdum samimiyete. Damarlarımda ki kana karışması için, birikmiş korkularımı, güvensizliklerimi temizlemesi için nefes nefes solurdum.
İyi bayramlar. Sevgiyle, ışıla...

Fortunata dedi ki...

:) iyi bayramlar Özgür!