5 Şubat 2012 Pazar

YOLUNMUŞ KAZ II

Birden bire okur oranımda yüzde yüzlük artış olunca sormuş idim ne iş diye. Enis Bey sağolsun cevaplamıştı. Yolunmuş kaz kelimesi yüzünden diye. Çok gülmüştüm acınacak halime! Ama Göksel için gerçekten üzüldüm şimdi. Konser hakkında iyi kötü yazı yazdım ama okur sayısı aynı!
Yolunmuş Kaz kadar olamadın Göksel. Üzgünüm!

4 yorum:

Enis Diker dedi ki...

Hocam burdan çıkacak sonuç sanırım maliyeciler daha sadık bir okur:))Seneler önce Göksel'in bir depresyondaım şarkısı vardı, dilime dolanmıştı. Hatta iş yerindeki arkadaşlar gülerdi, espiri konusu olmuştu. Ondan evvelli albümünde de kendisini meşhur eden "ya sabır" vardı. İnşallah bu albümde de böyle dillere dolanacak yıllar sonra hatırlanacak şarkılar vardır, henüz dinleyemedik.

Sizin şu hamakta uyuduğunuz resminiz içinde bir post yazacaktık, bir türlü fırsat olmadı. Resmi ilk gördüğümde nedendir bilmem aklıma ilk "Mary Poppins" geldi. Çocukken altın kitaplardan çıkan kitabını döne döne dört-beş okumuştuk. Ne güzel kitaplardı onlar:))

Fortunata dedi ki...

Bu akla gelme ilginç olmuş. belki de ben o anda sihirli bir rüya görüyordum??? Kimbilir:)
Depresyondayım çok eğlenceliydi:) Ama Yalnız Kuş'u da seversiniz gibi geliyor:)

Enis Diker dedi ki...

Şimdi dinledim. Güzel şarkı, Göksel de iyi bir şarkıcı, artık iyi şarkılar yazılmıyor eskisi gibi. Yalnız Göksel'in imajı şarkıcılığını gölgeliyor sanki, bu iyi mi kötü mü ona bir şey diyemedik:)) Kim yazmıştı "Cilalı imaj devri" diye bir kitap vardı, güzel tespitti:))

Fortunata dedi ki...

Allahtan dekoltesini taşıyabilen bir kadın. Yoksa diğer teyzeler gibi algılanması an meselesi!