4 Şubat 2012 Cumartesi

KONSER


İyi ettik, konsere gittik. Göksel'i de, albümü de pek beğendik. Güzel kadın Allah için. Bacaklar, bel, memeler... Özellikle memeler; ha fırladı ha fırlayacak diye kadın erkek herkesi telaşa düşüren o memeler, insanda diyet yapma isteği uyandırıyor:)) Yani en azından bende!
Konser süresince salon izleyicisini balkondan izlemek nefisti! Şehrin bütün seçilmişlerinin "alacalı lale" üyesi olduğuna dün gece ikna oldum! Neden mi? Nerede başlı başına sanat eseri olma özelliği taşıyan insanoğlu var ise "Salon" da idi.. Bir an için homo sapiens ile aynı dönemde yaşamak zorunda kalan homo erectus gibi hissettim kendimi. Zira pek gelişmiş ve seçkin idi izleyici. İzleyici diyorum çünkü o kadar çok konuşuyorlardı ki, Göksel'i duyduklarından emin değilim. Gerçi on kişiden birinin elinde telefon olduğunu düşünürsek izleyici bölümü de tartışmaya açık!
Delikanlılar pek cüretkar olmuş. Neden derseniz sevgili dostum Barones'e bi kadeh şarabı huzur içinde içirmediler. Kadıncağız nezaketinden ufak ufak benden yana sokulup kardeşlere yer açmak zorunda kaldı!
Yalnız albüm yeni olmasına rağmen şarkıları ezbere söyleyebilen kadın tayfasına erkek milletinin de eşlik etmesinde ne idi etkili olan anlayamadım? Müzik mi, Göksel mi? Yoksa tam da ikisinin karışımı mı? Aksi durumda erkeklerin de romantik olduğunu düşüneceğim ama olmadıklarından adım kadar eminim! Yoksa yeni bir avcılık türü mü bu? Gece dışarı çıkmaya çıkmaya nasıl av olunurdu, nasıl avcı unutmuşum! Av modası malum, her mevsim değişiyor. Aşkolsun anlayabilene. Benim elbise dolabım gibi kafamda seksenlerde kalmış!
Ama şunu iyice fark ettim ki, benim kukuletalı yün kazağım kesinlikle moda değil! Bir abla gördüm, Allah inandırsın Ağaoğlu gökdelenleri kadar yüksek topukluları var idi. Dudaklarına beş dudaklık silikon yerleşmiş ve saçları da en seksi şekilde yataktan henüz kalkmış gibiydi. Bakışları da "az önce seviştik, koşa koşa konsere yetiştik" der gibiydi! Göremediniz yahu, ben de daha fazla anlatamayacağım:)))
Kısacası sevdim ben bu konser meselesini. Göksel sahnede çok hoş. Sesi de , şarkıları da güzel bence. Özellikle "bende bir aşk var"* bence uzun yıllar dinlenecek ve günümüz kadının duygularına tercüman olacak şarkılardan biri. Ben bu albümü alın derim. Barones'e bu güzel Cuma gecesi için teşekkür ederim...Ondan başkasıyla çıkmak istemezdim:)
* adını "yalnız kuş" koyacakmış albümün ama annesi "evladım yapma" demiş. O da "anne ben böyle mutluyum" demiş ama anne inanmıyormuş bir türlü... Yoksa annemle akraba mıdır Göksel'in annesi?

4 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

gitmiş kadar oldum:D

guguk kuşu dedi ki...

ben de gökseli hep çok güzel buldum ama baktığım yerleri ve güzellik nedenleri farklı benim için: hülyalı gözleri, dudakları ve saçları.

Fortunata dedi ki...

Vallahi canım Guguk kuşu, kadın sahnede o kadar kadın ki, insan bu kadınsa ben neyim diye düşünmeden edemiyor. Bu yüzden belki de baka kaldım :D

Adsız dedi ki...

iyimiş,vakit olursa ,göksel bir daha konseer verirse,memeler yine fırlayacakmış gibi elbise giyerse vs vs olursa ben de gitmek isterim.eczahaneci