11 Temmuz 2011 Pazartesi

38 YAŞ HİÇ BU KADAR GÜZEL KUTLANMAMIŞTIR!

ÖĞRENCİLERİM TARAFINDAN BÜTÜN SURATIM VE HATTA SAÇLARIM ÖPÜLEREK KUTSANDIM BU SABAH. BENİM İÇİN YAPTIKLARI RESİM VE ÖZGE ÖĞRETMENİN YARDIMIYLA İLETTİKLERİ MESAJLAR İNANILMAZDI... DAHA MUTLU OLABİLİR MİYİM BİLMEM.... BURASI GÖKYÜZÜNÜN ALTINCI KATI, SİZE SEVGİ İMPARATORLUĞUNUN CÜCÜĞÜNDEN YAZIYORUM!

ÖĞRENCİLERİMDEN SEDEN İSE GÜNE DAMGASINI VURDU! ŞÖYLE DEMİŞ ÖZGE'YE BANA NOT DÜŞMESİ İÇİN: "SENİN İLK DEFA MI DOĞUMGÜNÜN OLUYOR?"

CEVAP VERİYORUM: "EVET SEDEN'CİM, BENİM İLK DEFA DOĞUMGÜNÜM OLUYOR. BEN İLK DEFA GERİYE DEĞİL, İLERİYE BAKIYORUM. KUCAĞINI BANA AÇANLARI GERİ ÇEVİRMİYORUM. BU YÜZDEN SEVİNCİM KOCAMAN VE BU YÜZDEN SEN BUNU HİSSETTİN:)"

NE GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ ÇOCUKLARLA ÇALIŞMAK... BENİ BU YOLA GETİREN HERKESE BİN KERE YÜZ KERE TEŞEKKÜRLER.. HELE Kİ EN YAKINIMDAKİ ÇOCUKLARA VE ANNELERE... BU CÖMERT ANNELERİN GÜVENİ OLMASA BEN BUGÜN LEGOLARLA* OYNAYAMAZ, BU ÖPÜCÜK DENİZİNDE NEFESSİZ KALAMAZ VE DAHA PEK ÇOK ŞEYİ YAPAMAZDIM. YAŞASIN! ÇOK AMA ÇOK ŞANSLIYIM!

* PRUSYA KRALI BANA TEKNE ALMIŞ, BAKINIZ FOTOĞRAF:))))


3 yorum:

pelinpembesi dedi ki...

YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN, NİCE GÜZEL YILLARA ..

guguk kuşu dedi ki...

tatlı yürek fortunatam, bir kocaman öpücük de burdan sana, konyadan: muccckkkkkk.
doğduğun için mutluyum, çünkü hergün bugün ne yazmış "zeki yürekli" minik kız diye açıyorum bilgisayarımı.
o minik yürekler sendeki minik yüreği görebilme yeteneğine sahipler. o yüzden hiç şaşırma, senin görebilme yeteneğinin zayıfladığı konularda onlara güven. demek ki güzel bir yüreğin var.
bi de bana güven tabiii, taaa buralardan göğüs kafesindeki o parlayan harika şeyi görebiliyorum. eee bende bir kuşum ya

Fortunata dedi ki...

Çooook teşekkürler sevgili guguk kuşu ve Buket!