1 Ağustos 2024 Perşembe

ATEŞKES DENEMELERİ

 

HELLO Ağustos yoksa Augustus mu demeliyim?

Bence yaz sıcağına en yakışan müzik bossa nova. Nasıl insanın kafası ağır viski veya kallavisinden roman kaldırmıyorsa, ruha da müziğin hafifi gerek:)

Zaten yazı şehirde geçirmek büyük hata. Yandık kül olduk arkadaş. Her gün mü stres, her an mı savaş mı olur havada vre! Neyse, ha gayret son aya girdik, nasıl olsa o sonbahar buraya gelecek.

Burhan İkiztepe'ye gitti, Ela çiftliğinde, Tuna Çeşme'de, Agi Roma'da, Derya Bodrum'da, Semra Sapanca'da, Elvan İstanbul'da. Çok şükür Mehmet geliyor da biraz onunla moral bulurum.

Çok severek kısa hikayecikler yazıyorum. Uzun zamandır içimden gelerek kişiye özel yazmamıştım. Üç gün bitti, bugün dördüncü gün içindeyiz ve şimdiden beş kısa hikayecik oldu bile. Ah bi de bu sabah yüzyıllar sonra resim yaptım. Valla yaptım. Sabahın altısında sergiye iş yetiştirecekmiş gibi gaza geldim ve bir buket çiçek çizdim. Gerçi kuru pastelin nasıl sıkıntı yarattığını unutmuşum ama olsun yahu, hoşuma gitti. Renoir olmasam da bişiler işte.

Bugün balkondayım. Uzun paçalı penye şortum, sütyen fora tavrım ve kafamda tülbentimle aşırı mutlu bir yaz günü yaşıyorum. Hayırlara vesile olsun, yoksa zihnim mi hafifliyor? Aaaa mümkün mü? Şahane:)))

4 yorum:

Selma dedi ki...

Selmada Bursada 🌞🌞 tam da şimdi şu anda kahvesini aldı Elvani merak etti yaziya gülümsedi o arada Elifin kedisi kuşun kafesini düşürdü yemler saçıldı kuş bi afalladi Selma kahve keyfine devam edip diğer yazıya geçti 💜🙏🥰🌷

Fortunata dedi ki...

:))) Herkes iyi mi bari??

Adsız dedi ki...

Mümkün mümkün ;) Ve kesinlikle şahane 😃

Fortunata dedi ki...

Çok sagol:)