16 Nisan 2022 Cumartesi

BİR SORUM VAR

Bugün buraya bir soru bırakmak istiyorum. Söz, cevapları yayinlamayacagim. Aramızda kalacak.  Ama kimsiniz siz merak ediyorum. Son iki aydır ziyaretçi sayımda müthiş bir artış var. Sebebi muamma. Gündelik kaygilarimi, ufak sevinclerimi ayda dort bin (4 bin, 4000) kişinin okuyor olmasına şasiriyorum. Nasıl, niye? Neden özellikle Fransa'dan? 

Hep okuyan yazanı merak edecek değil ya, şimdi ben sizi merak ediyorum☺️


2 yorum:

Selma dedi ki...

2008 yılından beri burdayım sanirim en eskiyim.virgiliusu bile biliyorum.:)) Bu arada oyle merak ediyorum ki onu hala mutsuz mu acep? Bana gelirsek konfor alanı konforlu hayati olmamasına rağmen bunu kendime niye yaptığımı bilmeyen temelde mutsuz görünüşte neşeli Selma. İki sahane kızım var. deli gibi sağa sola savrulup hayatın anlamını aradığım zamanlarda iste burdalar yanımdalar yahu dediğim kızlarım. Başkaca da bir şey yok sevgili Elvan.

MINE dedi ki...

arada gelip okuyorum hala.. yeni degilim yani.yıllar öncesinde blogun blog oldugu zamanlardan beri takip ediyorum aslında sizi.. nasıl ve kimin aracılıgı ile ulastım bir fikrim yok.muhtemelen begendigim bir blog sahibinin takip ettikleri listesinden kesfetmisimdir.
iç döküşleriniz bana çoğu zaman kendimi gösteriyor. o yuzden seviyorum okumayı.