8 Haziran 2010 Salı

SAPLA SAMANI KARIŞTIRMAMA ZAMANI


Eğer başarabilirsem bana artık karada ölüm yok. Herkesin kendi hayatı ve öncelikleri varmış yahu; ne şahane bir uyanış oldu bu benim için. Gerçi uyku yarı ölüm derler, yoksa "ne şahane bir yeniden doğuş bu benim için" mi demeliydim:)

Öyle ya da böyle sapla samanı karıştırmamak, kimselere gereğinden fazla anlam yüklememek lazımmış. Of ya, öğren öğren bitmedi gitti!

O kadar acayip bir şey oldu ki, sanki yağan yağmur etrafımdaki herkesin maskesini kaptı götürdü. Kiminin yerli yersiz nezaketi ve sahte incelikleri lavabo deliğinden akıp giderken, bazılarının kocaman kocaman lafları, vaadleri sel olup, varı yoğu önüne katıp sürükledi. Logara yuvarlananları asla anlatamam hemen tanırlar kendilerini. Zira blog okuyup üzerine alınmak ve ona göre tavır takınmak arkadaşlarım arasında son moda!
Neyse, her ne olmuşsa iyi olmuştur, bereketi Alah'tan demek dışında bir şey gelmez elden. İşin en güzel tarafı sap samandan ayrıldı, hadi hayırlısı:)

7 yorum:

JoA dedi ki...

birkaç yıl önce buna benzer bir tişört görmüştüm. kız adama bir kalp uzatıyor, "bak, bunu da kırarsan başka yok" diyordu. bu sırada yerde en az 4-5 kalbin kırıkları duruyordu. çok aradım o siyah tişörtü ama hiçbir yerde bulamadım.

moda kişinin kendine yakışanı giymesidir diye ağır bir laf edip kaçıyorum:)

Fortunata dedi ki...

Çok yaşa sen JoA,
beni güldürdün ya, Allah da seni güldürsün:)))
Bu saatten tezi yok, moda anlayışımı gözden geçireceğim:)))

guguk kuşu dedi ki...

Bu anlattıklarını geçen sene yaşadım, geçen sene tam bir sonbahar mevsimiydi sanki 10-12 yııllık dostluklarımı (tabi bu dostluk lafı göreceli, meğer ben öyle olduğumuzu sanan bir salakmışım)bitirdim. Yediğim ağır tokatlar iyi geldi:)
Evet canımcım, haklısın, kimsenin bi suçu yok aslında, insanlara gereksiz anlamlar yükleyen biziz, aslında onlar hep oldukları gibiler:D
Benim şöyle bir problemim vardır: aman bi problem çıkmasın, aslında o çok iyi biri, biz çok iyi dostsuz.....şirinler köyüm vardır benim, daha doğrusu öyle görmek isterim. Görmek istemem gerçekleri:(
yüreğimi böylece koruduğumu sanırım, sonra öyle bir bıçak saplarlar ki, hazırlıksız kalakalırım...aslında hepsi beklenilen bildik şeylerdir, aslında hiç şaşırmam......
geçen sene böyle 3 ilişkimi bitirdim.... ne büyük yükmüş sırtıma, hepsini ben taşırmışım meğer, kaç kere kırmışlar kalbimi ben al yine kır demişim meğer...
ama onlardan çok önemli bir şeyi öğrendim:
bana neyi istemediğimi göstererek, neyi istediğimi öğrettiler. Görevleri bitti.

Fortunata dedi ki...

Harikasın Guguk kuşu, konu bu aslında görevleri bitti. Anlaşmamız bitti:)

guguk kuşu dedi ki...

uff be fortunata ama kuralın 2 kısmı onları sevgiyle uğurlamak:D
hıh ben bunu pek de başaramadım.
defettim desem:D

Bal Sultan dedi ki...

Bu yazıyı da, Guguk kuşu'nun yorumunu da çok beğendim. Sevgi göndermek istedim sadece, kucak dolusu, yazıların bana hissettirdikleri karşısında .
Sevgiler

Fortunata dedi ki...

Bal Sultan, Haklısın sevgi göndermeye devam etmeli ama biliyor musun bazı insanların korum akalkanı var. Sevgiden korunuyorlar! Çok acayip, benim de var bazen:) Yine de haklısın, bol bol sevgi yollamalı her köşeye.