20 Haziran 2010 Pazar

ÖĞÜTLER: AYNALARINI KIRMA, RUH EŞİ SAÇMALIĞINA KANMA!

Söylemesi kolay tabii, gel de kırma aynalarını! Gerçi kırınca olan da hoş değil; eline, yüzüne, gözüne en fecisi kalbine batıyor bütün o kırıklar. Hem bu acı ve sıkıntı da yetmeyip, ders çığ gibi büyüyerek geri dönüyor. Ölüp ölüp dirilen kabuslar gibi!
Sir benimle dalga geçiyor. Hem de nasıl! Markette henüz parasını ödemediğimiz gazozu içmemi yasaklıyor; OYSA SADECE GAZOZU İÇECEĞİM BARKOD YERİNDE! Muse kardeşime azıcık serzenişte bulunsam ok gibi sözlerime gövdesini siper ediyor; ASLINDA GEREK YOK, MUSE BENİM DOSTUM VE EPEYCE DE ANTREMANLI:))) Ha burada duruyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. O tam bir sir, asla durmaz:) En çok benim ruh eşimi arayışıma/bekleyişime gülüyor. Ona kalırsa bir ilişki istemediğim için şimdide ruh eşi palavrası yarattım!
Hayat çok zor... Yaz gelmiş yoga öğrencileri şehri terketmiş. Güneş yakmaya başlamış ve ben ev hapsine mahkum edilmişim. Bütün bu zorlayıcı fiziksel koşullar yetmezmiş gibi ruh eşim hala piyasada yok!

2 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

hımmmm...sanırsam karşımızda kim olursa olsun, onu gerçekten anlayabilirsek, onda kendimizi görebilirsek, muhteşem bir düzen kurulur. dolayısyla belki de herkes ruh eşimiz.

Fortunata dedi ki...

Sevgili Guguk kuşu, kim bilir???