1 Nisan 2009 Çarşamba

Şaaane Hayat.

Evet beklenen an geldi. Konusu henüz belli olmayan hikaye kitabımın- aslında roman da olabilir, nasıl olsa malzeme çoook- adını nihayayet buldum: Şaaane Hayat!
İtirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun. Şimdi, Şaaane Hayat için parlak fikirler üreten ben, herşeyden evvel önsöze " Hayat beni neden üzüyosun..." isimli parçayı koymaya karar verdim. Hatta kitaba bir buton mu eklemeli acaba basınca bu şarkının çalabileceği? Cenk, seslendirmeyi Egemen'den rica edeceğim, sen de bana müzik konusunda yardım eder misin lütfen?
Kitabın kapak tasarımını E. S.'a vermeyi düşünüyorum. Hayat tarafından süzüle süzüle bir deri bir kemik kalan bu muhterem şahsiyetten daha iyi bir kapak tasarımı çıkartacak var ise hodri meydan! Satış pazarlama Değer'in ellerinden öper. Ben de Elif Şafak gibi afilli bir tanıtım isterim ona göre!

Ne oluyor ya, biraz güldüm neşelendim diye hemen canımı sıkacak bir haber mi almalıyım? Neden hayat beni rahat bırakmıyor? Kimin tavuğuna kışt demişiz ki? Tavuğu geçtim, yumurtaya bile bişi demedim vallahi!

İşte sırf bu yüzden inadına iyi olmak ve inadına iyi yaşamak üzerine yazacağım. Şaaane Hayat'ta ana tema "inat" olacak! Gülümsemesini, neşesini kem gözlerden korumak üzerine kara büyüler yapan, ama dışarıdan bakıldığında dandik işlerin kraliçesi olan bir kadın hakkında yazacağım. Otobiyografik özellikler göstermekle birlikte tanıdığım her kadından azıcık eklemek fikrindeyim.

Fortunata gururla müjdeler: Şahane Hayat!

7 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Şaane olur valla...Bekliyorum

Fortunata dedi ki...

Sevgili Brajeshwari, Desteğin ne kadar değerli biliyorsun. Söz çıkar çıkmaz sana bir tane yollayacağım Ankara'ya:))

HAKAN dedi ki...

Geç bile kaldınız hanımefendi!
Tebrik ediyorum, merakla bekliyorum...

Brajeshwari dedi ki...

Bende sana benim hikaye kitabımı yollarım.. :)

Fortunata dedi ki...

Hakan'ım,
Sen misin ? Eh buraya kadar gelip ön tebrik yapmışsın, artık yazmazsam olmaz. Kucak dolusu sevgiler.. Ev halkına öpücükler...

Fortunata dedi ki...

Brajeshwari, Bak söz sayarım bunu bekliyorum:))

Lupelyan dedi ki...

Çok sevindim, hatta konuya bayıldım, artık üzücü şeyler görmekten, okumaktan öyle sıkıldık ki, şöyle hayatla ve kendiyle dalga geçebilen, mutlu birilerini okuyalım artık. Karakterin inadına yaşamalı ve etrafına mutluluk saçmalı :) Evet onun maceralarını okumaktan büyük keyif alabilirim. Hadi bakalım yaz yaz, durma ..