28 Temmuz 2022 Perşembe

ARE YOU TALKING TO ME?*

 


 




Hello,

Perşembe akşamı şu mübarek günde ve gecede bi kadeh şarap koymuş, klavyeye çökmüş ve neşeyle yazıyorsam zındık olduğumdan falan diiil katiyen diiil, mutlu ve tasarruf sahibi bi kadın oluşumdan!

Sağlık kontrollerime uçarak gittim. Şaka yapmıyorum, Ekin Atalar İstinye'ye gidiyormuş, "ben atarım seni Fulya'ya" dedi. Mamografi ve ultrasonum temiz çıktı. Ne yalan söyleyeyim, üç yıl sonra gittiğimden hafif tırmıştım ya, çok şükür korktuğum gibi olmadı.

Dönüşte Ediz'e uğradım. Mete Bey'de vardı. Haftaya P.tesi buluşmak üzere sözleştik. Ediz annesinin tarifinden Ermeni usulü dolma yapacak bize! şanslıyız. E güzel sohbet de ettik. Mutlu oldum işte! Ölmeyeceğimi öğrendim, dostlarımı gördüm daha ne olsun? Hem şarabı iki gün oldu açalı, içmezsem bozulur. Gördüğünüz gibi ma su mum nok ta.

Ha, karşının taksisi de olmayacağım galiba. İçimden o topa girmek bu ara hiç gelmiyor. Muhtemelen eşyaları yerleştirip durmadan iki yaka arasında mekik dokuyacağım. Biz Kadıköylüler yani körler ülkesi, insanları sayfiye seviyoruz. Napıcan, böyle işte.

Velhasıl yeni ay diyorum, kime diyorum. Şükürler olsun her bişeye. Bin amin!



*TAKSİ DENİLİNCE AKLIMA GELEN CÜMLE. TAKSI DRIVER.

Hiç yorum yok: