8 Eylül 2022 Perşembe

ASLINDA BEN

Hello,

Aslında ben diyerek başlıyorum. Aslında ben hep yazdığım gibi ayrıntıcı, öfkeli, mızmız, mükemmelliyetçi biri değilim. Vallahi değilim. Evet kabul, bunların ve türevi pek makbul olmayan, hayatın akışına taş koyan nice özelliklerim var, hem kimin yok? Ancak bütünümü oluşturan sadece bu kadarla sınırlı değil. Gayet komik biriyim ben aynı zamanda. Sürpriz seven, yardımsever, merhametli, vicdan sahibi ve neşeli....

Kabul, ben sandığım sıkı tutunduğum ciddiyet ve üstlendiğim görevler yüzünden neşemde ve komikliğimde epeyce kayıp oldu ama bi çatlak bulsam hemen sızarım oradan. Niyetim de tam olarak budur. Tas tarak yerine yerleşince, bende içimdeki komik ve neşeli kadına sokulacağım. Ki dün bir test sürüşü yaptım ve sonuç, o kadar zahmetli bir gün akışında iki flört! Ne diyorsunuz? Bence erkekler güzelliğe falan değil, muhabbete çekiliyorlar :))

Azıcık kilo verip, saçımı başımı da düzeltirsem 2023 kesinlikle aşkı bulduğum yıl olabilir. Meğer bu potansiyelim oralarda bi yerde duruyormuş! İnanılmaz di mi? Konu erkek avı değil elbette, ama bu da neşelenmenin ve dişiliğine dair açık olmanın keyfi. Nasıl olsa birkaç yıla memelerim bu kadar güzel, ellerim bu denli hoş olmayacak. Saçlarım iyice beyazlayacak, yüzümdeki kırışıklıklar belirginleşecek. Olsun. Bence bu kadın erkek oyununda azıcık daha top sürebilirim:) Bak evi yerleştireyim, sahalara dönüyorum. Demedi demeyin.

Hadi işim var, bana şans dileyin bugün, öperim hepinizi.


Hiç yorum yok: