10 Haziran 2013 Pazartesi

STUTTGART'A HOŞGELDİM

Süper Prenses işe gitti. Ben de arkasından fırladım sokaklara. Şehirde en iyi bildiğim iki nokta arasında yarım günlük bir tur yaptım; Bosch ve Mercedes! Sağolsunlar iki koca kule dikmişler, nereye gidersen git görülüyor. Dolayısıyla kaybolmak falan mümkün değil. Unut.

Muse, bak ne diyeceğim, bu şehirde arabalar hiç kirlenmiyor biliyor musun? İnsanlar ve arabalar her daim temiz! Hatta eğer biri diğerinden daha temiz midir dersen, kesinlikle arabalar daha temiz! Sokaklar otomobil galerisi gibi; hepsi gıcır gıcır! Burası tam senlik! Parklar da alabildiğine yeşil ve temiz. Eeee düşünecek misin?

Tek sorun bizim caddedeki sondaj! Yarabbim bu gürültü üç hafta sürer ve ben gidince biterse gerçekten beni kovalayan birileri olduğuna inanacağım. Yoktur di mi?

Bugün biraz çikolata aldım. Kendimi deneysel lezzetlere teslim edip misket limonlu ve himalaya meyveli deneyeceğim. Ah ya çikolata demişken, organik ürünler satan marketleri görmeniz lazım, cennet! Agi, Almanya tam senlik! Senin müslileri burada satsak var ya, yılına kalmadan zengin oluruz. Ne dersin sezonluk işçi mi olsak burada?

Neyse şimdi ciddi şeyler yazmak için gidiyorum. Stuttgart'dan sevgiler....

Hiç yorum yok: