22 Ocak 2012 Pazar

SÜPER PRENSES GÜNLÜĞÜ ÖZÜR YAZISI

Döndüm döneli bir telaş bir telaş. Sanki on gün durdum diye kinlenmiş bana hayat! Neyse ki önümüzdeki hafta tam bir tatil yapacağım. C.tesi günü bile dersim yok! Gerçi tatil dediğime bakma sen, ikinci yarının derslerini yazmam lazım, Yogatime için düşündüğüm yeni programı tamamlamalıyım ve ayrıca arkadaşımdan ödünç aldığım çocuk yogası dvd lerini izlemeliyim. Yine de kendime verdiğim sözü tutuyorum. Yani hergün mutlaka kendim için birşey yapıyorum ve en inanılmazı içinde yaşadığım günle kavga etmeyi bıraktım. Herşey yetiştiği kadar di mi ya?
Zencefil sorumluluğum dün akşam itibariyle bitti şükür. Şimdi sadece ben varım sahnede. Saçımla, tırnağımla yani kalıbımla ilgilenerek geçireceğim bu haftayı ve tabii bir iki ziyaret yaparak.
İşle ilgili güzel gelişmeler var biliyorsun. Bakalım Bodrum'dan nasıl bir haber gelecek? Ayrıca en büyük meraklarımdan biri de şu baskıdaki kitaplar! Ah bir çıksalar:)
Bu arada Derya kraliçe için gerekli konuşmaları yaptım. Bu akşam onu arayacağım. Vaziyet böyle anlayacağın. Şimdi elimdeki Pazar gününe dönüyorum:) Koskocaman öperim!

1 yorum:

emili dedi ki...

Yogatime'a bir süre gittim bende.Güzel bir yer belki sizin dersinize de girmek kısmet olur :)