16 Şubat 2024 Cuma

IT'S A SIN, PET SHOP BOYS'DAN GELSİN!


Bugün üçüncü gün ölümü beklemeden, hemen, şimdi ve burada kendime hesap veriyorum. Nasıl mı? Şöyle; blogdaki yazılarımı tek tek okuyor ve tasnif ediyorum. 

Yazarken hep görülmek, bilinmek, anlaşılmak istedim. Neden kuytu köşede yazdım? Çünkü bir o kadar da görünmez olmak istedim. Tüm bu karmaşada yıllar geçti gitti. Ben durmuşum, yürümüşüm, üzülmüş veya incinmişim hiç s.klemedi hayat. Ne bana şeker verdi, ne de sopayla kovaladı. O bildiği gibi devam etti akmaya. Ona katılamayan bendim. 

Elindeki çalı parçasıyla olmayan orkestrasında harmoni arayan şef!

Anneme de bu yüzden gıcıktım. Yaşayamadığı, yaşamaya teşvik edemediği için. Neyse konumuz annem değil, Burçak. 

Burçak dün gece evinde beyin kanaması geçirmiş. Osman aradı az evvel. Neden dedim, onu üzecek birşey mi olmuş? Olmamış. Vaktiyle yeteri kadar üzüldüğünden, ektsra bişi gerekmemiş. Televizyon izlerken birden bire iyi hissetmemiş ve hoop hastane.

Şimdilik durumu stabil. Dilerim iyi olacak. Çünkü mahallemizden birini, üstelik bu kadar erken yaşta kaybetmek istemem.

Bütün bunların It's a Sin ile ne alakası var diyorsun öyle mi? Olmaz mı? Biz mahallece günahkarız. Hiçbirimiz bize dayatılan yolu yürümedik. Kabul görmüş başarı kriterleri mi? Boşversene luzırlığın ansiklopedisini yazarız biz. Hepimiz bir cilt yazsak al sana mis gibi külliyat!

Komik mi? Eh, nereden yaklaştığına göre değişir. Ama bakma sen, aramızdan ünlüler de çıktı. O kadar da leş değildir bizim oralar:) Sadece günahkarız ve s.kimizde diil. Kime ne g.tlük etmişiz? Hiç. Sadece zor evlerden geliyorduk ve kıçı başı toparlamakta, bildik sahalarda top sürmekte zorlandık. Evet, ota, şuna buna düşenler de oldu aramızdan ama "masumların" cephesi hep çok daha iki yüzlüydü. O yüzden bi nefes çekmemiş olmakla beraber, ot mu, ottan hallice b.tan bir hayat mı dersen yerim belli çok şükür.

İşte şimdi geçmiş aynanın karşısına "ayna ayna söyle bana şu yaşadıklarım ne yana?" diyorum. Benim aynam kelimelerim. O yüzden yazmak bir günahsa, cehennemde yanarım inşaaallahhh!!!

Burçak iyi olacak.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Burçak iyi olsun 🙏🙏🙏🙏
Cok iyi olsun. Amin.

Selma dedi ki...

Firsat buldukça ben de uğrayacağım Elvan .
Hassas cümlelerinin üzerini örtmuştüm bir şey konmasın diye... onlari da görmek bir yere taşımak istersin belki ....
Sevgiler ....

Fortunata dedi ki...

çok sağol. kanama durdu, iyiyiz şu an:)

Fortunata dedi ki...


Hassaslıktan da yoruldum inan. Çünkü içim kırılganlaştıkça dışarıya dağ gibi görünmenin suyu çıktı. Şimdilerde galiba en çok bu yüzden yazdıklarıma bakıyorum. Galiba ifşa etme arzum ayyuka vardı. iyileri, kötüleri, bendeki iyiyi, kötüyü. Herşeyi ortalığa saçıp deli deli gülesim var. Sonra ne olacak dersen? Bilmem. İçim ferahlar belki.

Selma dedi ki...

Neden olmasın 💙🌷