18 Aralık 2021 Cumartesi

FİZİK MÜHİM😀

 Pek Muhterem Okuyucu, 

Bak bugün kalkıp gelmen iyi oldu. Neden dersen, yağmurlu havada benimle muhabbet etmek kadar güzeli yoktur😀😀 Ha karşılıklı olaydık örgü de örerdik ama kader işte, ben yazacağım, sen okuyacaksın. Bugün sana fizik tedavi hücremden yazıyorum. Baharda canına okuduğum dizime sonunda hakkı olan şefkati göstermeye karar verip, terapiye getirdim. Nefis bişi, bence bi yerini bişi yapmadan gel! Zira hani pamuklara sarmak diyorlar ya, hah işte tam öyle bir hayatım var burada. Yeminle ilgi şefkat on numara! Yakında kaplıcalarda da karşılaşırsak şaşırma! Bence vakti geldi🤣😂👍

Bütün gün burada değilim tabii, her güzel şey gibi sonu var. Eve dönüp banyo yapacağım. Hatta saçlarıma ve cildime de uzun zamandır esirgedigim ilgiyi göstereyim diyorum.

Malum benim pek makyajla, bakımla vesaire ile işim olmaz. Ama bu kadar da pasaklı olmamıştım hiç! İki senedir iyiden iyiye orman insanı oldum. Bari bugün canım Ekin Anıl'ın RedArt daki açılışına azıcık bakımlı gideyim. 

Ondan nefis bir tablo alıyorum. Bir dervis! Kendime yeni yıl hediyem! Onu ayaklı princ lambamın yan duvarına asacağım. Heyecanla bekliyorum. Bu tablo belki de alıp alabileceğim  son sanat eseri ... Hayat hızla değişiyor.

Nasıl? Memnun musun muhabbetten? Yoksa baydım mı seni?

Bağdat Caddesi sabah sabah çok kalabalık biliyor musun? İnsan olan bitene neresinden bakacağını bilemiyor...

Eve gidince devam edeceğim.

Hiç yorum yok: